Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 5. 4. 2017


Kršitev javnega reda in miru

Policisti so bili 28. 3. 2017 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Blagovni. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil ugotovili, da je občanka kršila javni red in mir s tem, da je napadla novo partnerko bivšega partnerja. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Poskus vloma v hišo

Občan s Proseniškega je 30. 3. 2017 obvestil policiste, da je opazil da mu je neznanec poskušal vlomiti v hišo. Policisti so na kraju z ogledom ugotovili, da je neznanec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, kar pa mu ni uspelo. S svojim dejanjem je neznani storilec vseeno oškodoval občana za okoli 2.000 EUR. Policisti obvestila o neznanem storilcu še zbirajo obvestila.

Onemogel občan

Policisti so bili 30. 3. 2017 obveščeni da na asfaltirani potki v bližini OŠ Hruševec Šentjur leži moški. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je starejši občan zaradi slabosti usedel na tla. Na kraju ga je pregledala zdravnica, ki pa posebnosti ni ugotovila.

Spor med dediči

Policiste je 30. 3. 2017 obvestil moški o tatvini lesa v gozdu. Ko je prijavitelj občana na to opozoril, mu je slednji zagrozil s cepinom. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da ne gre za tatvino, ampak nerešene zadeve med dediči, glede izrečene grožnje pa bodo policisti podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

Tletje podrasti

Policisti so bili 30. In 31. 3. 2017 obveščeni o gozdnem požaru v Vezovju. Policisti in gasilci, ki so bili na kraju so na kraju ugotovili, da je tlenje posledica požara, ki je bil pretekli teden, vendar zaradi močnega podrastja oz. šote, slednja še tli. O ugotovitvah bodo policisti obvestili tožilstvo.

Najdeno odtujeno vozilo

Policisti so bili 2. 4. 2017 obveščeni o najdbi vozila, za katerega je naznanitelj preko družabnega omrežja zasledil, da je bilo odtujeno. Policisti so na kraju ugotovili, da gre dejansko za vozilo, ki naj bi bilo odtujeno, zato je bilo vozilo zaseženo.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor specialist III

crnogorac-polsi-klik