Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Trgovina s kmetijsko opremo Lagerhof v Mestinju tudi uradno odprla svoja vrata (foto, video)

V nedeljo, 23. aprila, je v Mestinju svoja vrata tudi uradno odprla nova trgovina s kmetijskimi stroji, priključki in opremo Lagerhof. Zaradi nočnega deževja je dopoldne odpadla predvidena praktična predstavitev kmetijske mehanizacije v Šmarju, obiskovalci so si lahko stroje in opremo podrobneje ogledali v Mestinju, v skladišču podjetja in na parkirišču zraven.

Slovesno odprtje trgovine Lagerhof je privabilo veliko število obiskovalcev, ki so si z zanimanjem ogledovali ponudbo, seveda pa je bilo pod šotorom poskrbljeno tudi za hrano, pijačo in glasbo. Bogat program je povezoval znan glasbenik in komik Sašo, ki je večkrat do solz nasmejal obiskovalce, z odra pa so jih razveseljevali člani ansambla Smeh, VS Kvarta, Mladi upi in ansambla Petka.

Župan občine Šmarje pri Jelšah Stanislav Šket je čestital mlademu podjetniku in mu zaželel uspešno poslovno pot.
Župan občine Šmarje pri Jelšah Stanislav Šket je čestital mlademu podjetniku in mu zaželel uspešno poslovno pot.

Zbrane sta nagovorila Nejc Šuc, lastnik trgovine Lagerhof in župan občine Šmarje pri Jelšah Stanislav Šket, ki se je uvodoma zahvalil za povabilo na otvoritev: “Mislim, da vsaka otvoritev nove proizvodnje, trgovine, je širšega pomena in je velikega pomena tudi za občino. Potrebno se je zavedati, da gre za zaposlitve in prepričan sem, ker poznam tako Nejca kot družino Šuc, da bo uspel. Nejc namreč že 13 let uspešno vodi ansambel, prepričan sem, da bo podobno uspešno vodil tudi podjetje v Mestinju.”  

Uradnega odprtja podjetja pa se je veselil tudi lastnik Nejc Šuc, ki ni skrival veselja nad pridobitvijo: “Vesel sem, da smo se zbrali v tolikšnem številu, imeli se bomo lepo. Smo na začetku nove poti, upam, da bomo iz malega naredili veliko, da bomo delali dobro in bodo stranke zadovoljne,” je zbrane nagovoril z odra, kamor je prinesel tudi sliko traktorja, ki ga je ob tej priložnosti ustvarila ena izmed najmlajših obiskovalk.

Podjetje Lagerhof s široko paleto ponudbe

Naj spomnimo, da podjetje Lagerhof poleg prodaje ponuja širok spekter znanja pri prodaji, svetovanju, delovanju na področju uvoza in distribucije, s čimer želijo ostati zaupanja vreden poslovni partner tako posameznikom kot podjetjem.

lagerhof_mestinje_2

Poleg glavne dejavnosti podjetja, prodaji kmetijskih strojev, ponujajo širok spekter kosilnic, obračalnikov, zgrabljalnikov, samonakladalk, balirk, plugov, vrtavkastih bran, mulčerjev, frez in prikolic.

Ponudbo pa so razširili tudi s ponudbo kakovostne nove in rabljene kmetijske mehanizacije znamk Pottinger, Claas, Kuhn, Krone, Vicon, Sip, Maschio, Rabe werk, Lemken, Regent, Vogel&Noot, John Deere, Shaktiman, Fieldking.

Podjetje, prijazno do strank

Podjetje Lagerhof poleg strokovnega svatovanja kupcem uredi ugodno financiranje, kupljeno pa tudi dostavi na dom. Za kakovost jamčijo z garancijo, v kolikor pa z nakupom ne boste zadovoljni, pa denar vrnejo. Podjetje ima partnerje v Nemčiji, Franciji, Avstriji, Hrvaški, Poljski, Romuniji in tudi v Indiji.

Pred kamero smo povabili nekaj obiskovalcev, ki so nam zaupali prve vtise ob odprtju trgovine v Mestinju:

 

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na odprtju trgovine.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”650″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]*promocijska objava

festival-cokolade-polsi-klik