Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prenovljena Kašča Šmarje odprla vrata z lokalno in domačo ponudbo (foto, video)


Danes je bilo pred in v prenovljeni trgovini Kašča Šmarje pestro in zabavno. Že v začetku tedna smo poročali, da lahko od minulega torka kupci poleg redne ponudbe kupujejo lokalne in domače izdelke iz Kozjanskega in Obsotelja, ki so še kako popestrili ponudbo trgovine. Pridobitev, največjo letošnjo naložbo Kmetijske zadruge Šmarje, so podrobneje predstavili na petkovi novinarski konferenci.

S petkove novinarske konference, kjer so podrobneje predstavili pridobitev - prenovljeno trgovino Kašča Šmarje.
S petkove novinarske konference, kjer so podrobneje predstavili pridobitev – prenovljeno trgovino Kašča Šmarje.

Za novo podobo, ki jo po dobrem mesecu dni kaže najstarejša živilska trgovina Kmetijske zadruge Šmarje in vsebinsko dopolnitev, so v Kmetijski zadrugi Šmarje odšteli 150.000 evrov. Obnovljena je bila celotna zunanjost in notranjost Kašče, nove so atraktivne police, ki spominjajo na kozolec, ob vsem tem pa direktor KZ Šmarje Vinko But dodaja, da so kljub vsemu ohranili priljubljeni koncept trgovine za vsakodnevne nakupe.

Posebnost je tudi, da si bodo kupci po novem lahko v Kašči Šmarje natočili sveže mleko kar sami, isto je z vini iz Hiše vin Emino. 

odprtje_prenovljene_kasce_smarje_3

Na novinarski konferenci, kjer so poleg Buta bili prisotni še trije ponudniki domačega in lokalnega v Kašči Šmarje in sicer direktor mesnice Moj mesar Jože – Jože Škorjanc, Jasmina Resnik iz Pekarne Resnik ter Boštjan Vreže iz Sirarstva Vreže. Vodja nabave in trgovin Zvonko Drofenik je ob tem povedal, da bo že kmalu s svežo ponudbo lokalnega sadja in zelenjave na policah še bolj pestro.

kasca23

Kot je dejal direktor But, imajo prednost pridelovalci in kmetje z območja Kmetijske zadruge Šmarje, seveda pa so odprti tudi za druge ponudnike. Za koliko je še prostora na policah, na kakšen način lahko pristopijo novi ponudniki in ostale zanimivosti, nam je But zaupal v kamero:

 

Trgovina Kašča Šmarje ostaja Mercatorjeva franšiza s priljubljeno mesnico Moj mesar Jože, o čemer smo pred kratkim že pisali. Poslovodkinja v Kašči Šmarje Marta Volavšek nam je zaupala, da so več kot zadovoljni z obiskom v dneh, od kar je vrata odprla prenovljena trgovina:

 

Kupci bodo tako po novem na policah našli peciva, domača žita, testenine, med, začimbe, čaje, kruh in še marsikaj. Na sobotnem odprtju, na kateri je bilo poskrbljeno za pokušino mesnih in ostalih kozjanskih dobrot, smo nekaj kupcev prosili za mnenje, kako so zadovoljni s prenovljeno trgovino in kaj jim je najbolj všeč:

 

Vabljeni torej v prenovljeno trgovino Kašča Šmarje, v galeriji fotografij si lahko ogledate utrinke z včerajšnje novinarske konference in današnjega odprtja s spremljevalnim programom.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”624″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]SODELUJTE V NAGRADNI IGRI ZA SVINJSKO POLOVICO

Skupaj z mesnico Moj mesar Jože in radiem Štajerski val (poslušate ga lahko tudi na naši strani – desni stolpec), pa na Facebooku pripravljamo veliko nagradno igro, s katero lahko, z malo poznavanja in sreče, dobite čisto pravo svinjsko polovico!

Za več kliknite na Facebook stran Kozjansko.info (klik!)