Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v šmarski kino: Mesečina, Otok lobanj, Maša in medved, Lepotica in zver in še več – brezplačne vstopnice


film-kinoŠmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V drugem delu marca si oglejte naslednje filme:

Petek, 17.3. ob 20h Otok lobanj (akcijski, pustolovski, fantazijski)

Ekipa raziskovalcev in vojakov se odpravi na neznan in neraziskan otok v Tihem oceanu. Ne vedo, da so vstopili na ozemlje pošasti, med drugim mitološkega Konga.

Izvirna pustolovščina v režiji Jordana Vogt-Robertsa na novo domišlja izvor ene najmogočnejših legend: v njej se znanstveniki, vojaki in pustolovci družno podajo na raziskovanje mitičnega otoka sredi Pacifika, ki ga ni na nobenem zemljevidu in ki je enako čudovit, kot je nevaren. Odrezani od sveta in vsega, kar jim je domače, skupina kmalu zaide na območje mogočnega Konga, pri tem pa sproži dokončen spopad med človekom in naravo. Njihova odprava, ki naj bi bila namenjena raziskovanju, postane boj za obstanek, saj se morajo rešiti iz tega prvinskega raja, v katerem za človeka ni prostora.

Sobota, 17. 3. ob 10h: Maša in medved, (otroška kino matineja)

Maša je energična, družabna in malce navihana triletna deklica, ki živi v gozdu in pogosto zaide v težave. Njen dober prijatelj Medved jo varuje, a se tudi sam zaradi njenih prigod večkrat znajde v težavah. Skupaj z ostalimi živalmi iz gozda zabavata gledalce, hkrati pa jih podučita tudi o ustvarjalnosti, zvestobi in pravem prijateljstvu.

Sobota, 18. marec 2017, ob 16:30: Lepotica in zver (fantazijski, muzikal, romantični)

Zgodba o čudovitem potovanju Belle, pametne, lepe in samostojne mlade ženske, ki jo Zver kot ujetnico zapre v svoj grad. Kljub prestrašenosti, se Belle spoprijatelji z začaranim grajskim osebjem in sčasoma vidi, da je za robustno strašnim videzom Zveri prijazno srce pravega princa.

Sobota, 18. marec 2017, ob 19:00 in torek 21. 3. od 19:30, : Mesečina (drama, oskar za najboljši film)

Mesečina je redka zgodba o istospolnosti in iskanju identitete, postavljena v svet temnopoltih preprodajalcev mamil na sodobnem ameriškem jugu. Sledimo Chironu, fantu, ki živi z materjo zasvojenko in je tarča napadov drugih fantov, in njegovemu odnosu s prijateljem Kevinom, s katerim odkrije svojo spolno identiteto ter jo potem skriva pred drugimi in samim seboj

 Petek, 24. marec 2017, ob 20:00: Nepričakovano očka (komična drama)

Veliki ženskar Samuel brez posebnih odgovornosti in želja. Dokler mu lepega dne ena od njegovih nekdanjih deklet, Kristin, v naročje ne položi nekaj mesecev starega otročička: Glorio, njegovo hči! Ker ni sposoben poskrbeti za dojenčico se odloči, da jo bo vrnil materi ter odhiti v London, da bi jo našel – a brez uspeha. Osem let pozneje imata Samuel in Gloria lepo in urejeno življenje, ki pa ga kar naenkrat prekine Kristin, saj hoče hčerko nazaj.

Sobota, 25. 3. ob 19h: Bostonski heroji (drama, zgodovinski, triler)

Film, ki je nastal na podlagi resničnih dogodkov, je zgodba o neverjetnem pogumu celotne skupnosti, pahnjene v težke trenutke; niza dogodke, ki so obdajali bombni napad na bostonski maraton in v slogu napete srhljivke podaja podrobnosti o enem najbolj pretanjenih in najbolje domišljenih pregonov na storilce v zgodovini obstoja policijskih sil.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezpoačno.Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka