Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjur: Il Divji z gosti napolnili dvorano OŠ Franja Malgaja (foto, video)


Sinoči se je v polni Športni dvorani OŠ Franja Malgaja Šentjur odvil veliki koncert vokalne skupine Il Divji z gosti, dobri znanci odrov po širni Sloveniji. Kot je bilo pričakovati, je pet mladih, energičnih fantov, pripravilo odličen glasbeni koncert, ki so ga popestrili ansambel Sekstakord in Nuša Derenda.

Skupina Il Divji se je uveljavila kot izvrstna vokalna skupina, ki svoje oboževalce z vsakim koncertom preseneti z izbranim izborom pesmi. Sestavljajo jo Žiga Šraml, Aleš Perko, Florjan Rajšp, Lojzi Bobnar in Matija Kramberger. Njihov repertoar obsega vse od slovenskih ljudskih, dalmatinskih in skladb tujih izvajalcev. Seveda jih fantje povsod skušajo odpeti vrhunsko in dinamično, kar jim seveda več kot odlično uspeva.

il_divji_z_gosti_sentjur_2

Koncert v Šentjurju so popestrili z igrivim in okusnim humorjem. Po znamenitem sestavu Il Divo navdihnjeni Il Divji so skupno pot, zaznamovano s petjem, našli v srednji šoli. Od takrat so nastopili na številnih dogodkih in koncertih širom Slovenije. Kilometrina razmeroma mladih vokalistov se je zagotovo izkazala na sinočnjem koncertu v Šentjurju, kjer so poleg “železnega repertoarja” obiskovalcem, ki se jih je zbralo več kot 400, predstavili tudi sveže komade.

Il Divjim se je na odru pridružila tudi šentjurska skupina Sekstakord ter gostja, Nuša Derenda, s katero so skupaj zapeli refren pesmi Tereze Kesovije, kar smo med drugim posneli in lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku.

Vabljeni tudi k ogledu foto utrinkov.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”623″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]horvat-koncert-polsi-klik