Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo PP Šmarje pri Jelšah: 21. 3. 2017


ZLOM POLZAPORNICE NA ŽELEZNIŠKEM PREHODU V ŠENTVIDU

Do sedaj neznani voznik je 13. marca na prehodu ceste čez železniško progo v času spuščanja polzapornice zapeljal čez železniško progo in odlomil le to. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev pobeglega voznika in mu bodo v primeru izsleditve izdali plačilni nalog.

MOČNO VINJEN SEDEL ZA VOLAN

Istega dne so policisti v cestnem prometu na območju Svetega Štefana kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je kljub vinjenem stanju sedel za volan. Preizkus z alkotestom je pokazal rezultat 0,73 mg/l alkohola. Kršitelju je bila nadaljnja vožnja prepovedana, začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, zaradi prekrška se bo moral zagovarjati pred sodiščem.

KURJENJE ODPADLIH PNEVMATIK V NARAVI

Občani so 16. marca obvestili policiste, da neznana oseba na območju Kozjanskega kuri odpadle gume oz. kable, kar povzroča dim in smrad. Policisti so storilca izsledili in bodo zoper njega podali predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

V obdobju istega tedna so bili policisti obveščeni še o petih prometnih nesrečah, kjer je na udeleženih vozilih nastala zgolj manjša materialna škoda, drugih večjih varnostnih dogodkov pa policisti niso obravnavali.

svinjska-polsi-klik