Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: počitniška serija filmov za mlado in staro – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V drugem delu februarja si boste lahko ogledali:

Petek, 17. februar 2017, ob 20:00: Zlato (pustolovska drama, triler)
Zgodba filma spremlja življenje propadlega poslovneža Kennyja Wellsa, ki se skupaj z geologom Michaelom Acostom odpravi na najvznemerljivejše potovanje svojega življenja, da bi skupaj našla zlato v divji indonezijski džungli.

 Sobota, 18. februar 2017, ob 10:00: Lego batman film (animirani, akcijski, komedija)
Eden največjih filmskih junakov sodobnega časa je dobil še svojo LEGO različico. Batman je že od nekdaj bil zanimiv lik, ker ga je kljub premoženju in dobremu izgledu smrt njegovih staršev naredila precej mračnega. V Lego Batman filmu humor in zgodba izvirata pretežno iz soočenja Batmana z likom Robina, ki je prav tako sirota, ampak je kljub temu popolno nasprotje optimističnemu, nabildanemu in razburjenemu večnemu otroku Batmanu.


Sobota, 18. februar 2017, ob 19:0o: Jackie (biografska drama)
Po atentatu na predsednika Johna F. Kennedyja se prva dama Jacqueline Kennedy spopada z žalostjo in travmami, da bi nazaj pridobila svojo vero in dostojno predala zgodovinsko zapuščino svojega moža.

https://youtu.be/XSdeR0Lv8dw
 
 Ponedeljek, 20. februar 2017, ob 10:0: Vrabček Richard (animirani, pustolovski)

Vrabček Richard je osirotel že ob prihodu na svet, ko so ga pod svoje okrilje vzele prijazne štorklje. Ker je odraščal med njimi, je prepričan, da je tudi sam štorklja. Težava se pojavi, ko nastopi čas za selitev v toplo Afriko, saj vrabci niso ptice selivke. Njegova družina ga zato s težkim srcem pustiti samega v domačem gozdu. Vendar pa Richard želi svetu dokazati, da je štorklja, zato zbere pogum in se sam odpravi proti jugu.

Torek, 21. februar ob 9h: Zapoj (Animirani, Komedija, Muzikal,) Vstop za člane UTŽO in njihove vnuke prost.

V počitniškem torku vas vabimo k ogledu animirane glasbene komedije o pevskih talentih in iskanju zvezde, ki živi znotraj nas vseh. Animirana glasbena komedija Zapoj se odvija v svetu, ki je na las podoben našemu, le da v njem prebivajo izključno živali. Slednje bodo preizkušale svoje pevsko znanje na največjem pevskem tekmovanju vseh časov, a samo ena bo na koncu osvojila vrtoglavo glavno nagrado…

Veseli bomo, če boste s sabo pripeljali tudi vnuke in si skupaj privoščili počitniško filmsko dopoldne.

Torek, 21. februar 2017, ob 19:30: Družina brez zavor (komedija)

Z novim avtomobilom se zapeljejo na avtocesto, ko doživijo okvaro elektronike uravnavanja hitrosti in že brez možnosti zaviranja brezglavo drvijo s 130 km/h. Medtem ko se skušajo izogniti različnim oviram na cesti in po telefonu iščejo pomoč, se v utesnjenem prostoru začnejo dogajati komične družinske zdrahe in prepiri.

 Sreda, 22. februar 2017, ob 10:00  Pošast Moli, počitniški program – kino gostuje Animirani, Pustolovski, Družinski, 70 min, v Bistrici ob Sotli, kulturna dvorana

Glavna junakinja filma je Nika, šestnajstletno dekle, ki obožuje dirkanje z gokarti. Za ta šport jo je navdušil njen oče, ki se je ponesrečil z avtomobilom, zdaj pa za njo skrbi mama Mojca. Nika je z njo v sporu zato, ker ji ne dovoli, da bi še naprej trenirala karting. Preveč jo je namreč strah, da bi po tem, ko je izgubila moža, ostala še brez hčerke. Toda mamina prepoved doseže ravno nasprotni učinek od želenega.

 Sreda, 22. februar 2017, ob 19:30: xXx: Reaktiviran Akcijski, Pustolovski, Triller, 107 min

Na veliko platno se vrača nosilec titule največjega frajerja med vladnimi agenti. Gre za mišičastega, tetoviranega ekstremnega športnika in agenta Agencije za nacionalno varnost, ki nosi kodno ime trojni X. Reaktiviran Xander Cage se bo, potem ko bo predčasno zaključil svojo prostovoljno upokojitev, spopadel z novim nevarnim nasprotnikom ter pogumno kljuboval smrti med iskanjem smrtonosne Pandorine skrinjice.

Petek, 24. februar 2017, ob 16:00: Snežna kraljica 3: Ogenj in led (animirani, pustolovski, družinski) – počitniški program 

Po junaški zmagi Snežne kraljice in kralja Gerda še vedno ne najde miru. Sanja o tem, da bi našla svoje starše in končno zbrala vso družino. Gerda in njeni prijatelji se odpravijo na pot, da bi poiskali njenega očeta in mamo. Na tej poti pa se bodo srečali z novimi izzivi: odkrili bodo čarobno antično starino. In od tega trenutna ne bo nič več šlo po načrtu.

Petek, 24. februar 2017, ob 20:00: John Wick 2 (Akcijski, Kriminalka, Triller)

Legendarni plačani morilec John Wick se je prisiljen vrniti iz upokojitve po tem, ko ga nekdanji sodelavec prosi za pomoč, da bi lahko prevzel tajno združbo, ki stoji na čelu vseh najsmrtonosnejših plačanih morilcev na svetu in vodi njihovo delovanje. John Wick se odpravi v Rim na morilski pohod.

Sobota, 25. februar 2017, ob 16:00: Pojdi z mano (Pustolovski, Misterij, Triller,NAGRADA ART KINO MREŽE SLOVENIJE.)- počitniški program
Topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam izvirno postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija.


S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezpoačno.Brezplačne vstopnice naročite tukaj:kino_smarje_polovicka