Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentjurčan postal naj športnik Kamnika


Večkrat se je že zgodilo, da je v Rogaški Slatini oz. Šentjurju, edinih občinah, ki na našem območju prirejata izbora za športnika leta slavil nekdo, ki ni iz teh krajev. Sedaj se je prvič zgodilo obratno, saj je gorski kolesar Gregor Krajnc postal najboljši športniki v Kamniku za preteklo leto.

Šentjurčan v dresu Calcit Bike Teama je bil tudi letos najboljši mlajši član med slovenskimi gorskimi kolesarji. Bil je absolutni zmagovalec dirke za državno prvenstvo, oblekel je majico slovenskega prvaka v konkurenci do 23 let, med deseterico je končal mednarodni dirki v Kamniku in Samoborju. Seštevek slovenskega pokala je končal na drugem mestu in si prikolesaril nastop za slovensko reprezentanco na svetovnem prvenstvu na Češkem.

V Šentjurju bo tovrstna prireditev v sredo, 1. marca, ob 17.00, uro kasneje pa se bo v hruševski dvorani začela tekma Tajfuna z Union Olimpijo, kar bo verjetno marsikoga razdvojilo …

Na sliki Klemna Brumca je mladenič iz Bezovja pri Šentjurju slikan s kamniškim županom Marjanom Šarcem, ki na družabnem omrežju Facebook odlično komunicira z javnostjo, kar bi si lahko za zgled vzel tudi kdo v naših krajih.

golte-polsi-klik