Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 20. 2. 2017


VOZILI POD VPLIVOM ALKOHOLA

15. 2. 2017, v popoldanskih urah, so policisti v Mestinju ustavili voznika osebnega avtomobila, pri katerem je bilo ugotovljeno, da vozi vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Kako bo z nadaljnjo vožnjo kršitelja, bo odločilo sodišče.

Policisti so tudi 16. 2. 2017 zalotili voznika osebnega avtomobila v Šentvidu, ki je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je po opravljenem preizkusu alkotest pokazal preveliko koncentracijo alkohola v izdihanem zraku. O nadaljnji vožnji kršitelja bo odločalo sodišče.

Istega dne, v večernih urah, so policisti v okolici Sv. Štefana ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, kateri pa za vožnjo ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja. Ker je kazal očitne znake alkoholiziranosti, mu je bil odrejen preizkus, ki je pokazal preveliko stopnjo alkohola v izdihanem zraku. Ker je kršitelj vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja, so mu policisti odvzeli osebni avtomobil. O nadaljnji usodi voznika in vozila bo odločilo sodišče.

PROMETNA NESREČA

16. 2. 2017 se je v kraju Babna reka zgodila prometna nezgoda z materialno škodo, kjer je prišlo do trka med voziloma. Telesno poškodovanih ni bilo, nastala je le manjša materialna škoda na vozilih.

NEDOSTOJNO VEDENJE

17. 2. 2017 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v okolici Podčetrtka. Policisti so na kraju ugotovili, da je kršitelj pristopil do oškodovanca in ga davil, nato pa s kraja odpeljal. Policisti bodo kršitelju izrekli globo.

UDARIL GA JE

19. 2. 2017 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na zasebnem prostoru v okolici Šmarje pri Jelšah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišel sosed do soseda, s katerim sta se sprla. Med sporom je kršitelj domačina z roko udaril po obrazu. Kršitelj je nato s kraja odšel domov, zaradi kršitve javnega reda in miru pa mu je bil izdan plačilni nalog.