Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 1. 2. 2017


Tatvina goriva

Policisti so bili v torek, 24. 1. 2017, obveščeni, da je neznani voznik osebnega avtomobila FIAT Stilo na bencinskem servisu v Šentjurju natočil gorivo in odpeljal s kraja brez plačila. Pri nadaljnjem zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je imel na vozilu nameščene odtujene registrske tablice. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

Požar

Policisti so bili v sredo, 25. 1. 2017, obveščeni o požaru na stanovanjski hiši. Na kraju so policisti ugotovili, da je do požara prišlo na ostrešju, pri dimniku iz inox pločevine, ki ni bil ustrezno izoliran. O ugotovitvah bodo policisti obvestili tožilstvo v Celju. Na mestu je opozorilo občanom glede ustrezne vgradnje dimnikov ter tudi rednega čiščenja, da tako preprečimo neljube dogodke.

Kršitev javnega reda in miru I.

Policisti so bili istega dne obveščeni, da je prišlo do kršitve javnega reda in miru, kjer je sin grozil staršem. Policisti so na kraju ugotovili, da je prišlo do kršitve javnega reda in miru, zaradi česar bo kršitelju izdan plačilni nalog. Kršitelju je zdravnik odredil tudi hospitalizacijo.

Pretep

Policisti so bili v četrtek, 26. 1. 2017, obveščeni o pretepu , kjer naj bi trije storilci pretepli občana in ga hudo telesno poškodovali. Policisti so opravili ogled kraja dejanja ter še zbirajo obvestila, da bi razjasnili vse okoliščine dogodka. Svoje ugotovitve bodo opisali v kazenski ovadbi, ki jo bodo posredovali na tožilstvo v Celje.

Ugriz psa

Občan je v petek, 27. 1. 2017 naznanil, da ga je tega dne na sprehodu v nogo ugriznil pes in ga poškodoval. Policisti so zbrali obvestila in lastnici, ki ni primerno zavarovala psa, izdali plačilni nalog.

Kršitev javnega reda in miru II.

Policisti so bili v nedeljo, 29. 1. 2017, obveščeni, da je v lokalu v Šentjurju eden izmed gostov pijan in vsiljiv ter naj bi vznemirjal ostale goste. Policisti so na kraju izsledili in identificirali občana in mu izrekli opozorilo.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor specialist III