Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 21. 2. 2017


VLOM

Policisti so bili 14. 2. 2017 obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Rogaški Slatini, od koder so bili odtujeni tobačni izdelki ter alkoholna pijača. Še istega dne sta bila na območju Velenja prijeta dva mlajša moška, za katera se je izkazalo, da v vozilu prevažata predmete, ki sta si jih prisvojila z vlomom. Predmeti so bili vrnjeni oškodovancu, osumljenca pa bosta za svoje dejanje odgovarjala na sodišču.

PREHITRA VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti so 17. 2. 2017 zaradi prehitre vožnje in alkoholiziranosti obravnavali voznika, ki so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Voznik odredbe policistov ni upošteval in je z vožnjo kljub temu nadaljeval. Ponovno je bil ustavljen in zaradi ponovitve prekrška mu je bil zasežen osebni avtomobil. O vozilu in sankciji za neposlušnega voznika bo odločalo sodišče.

PREHITER VOZNIK ZAČETNIK

Policisti so 21. 2. 2017  izvajali meritve hitrosti v naselju Rogaška Slatina in pri tem ustavili voznika, ki je po Celjski cesti vozil s hitrostjo kar 88 km/h. Policisti so ugotovili, da gre za voznika začetnika in mu zaradi hujšega prekrška začasno odvzeli vozniško dovoljenje ter mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zoper njega je bil na sodišče podan obdolžilni predlog.

Policisti ponovno opažajo, da je v cestnem prometu udeleženih velik delež alkoholiziranih voznikov. V minulem tednu je bilo opravljenih 140 preizkusov alkoholiziranosti in kar 7 voznikov je preseglo dovoljeno vrednost.

Smo v času zimskih počitnic. S samozaščitnim ravnanjem poskrbite, da boste vi in vaše premoženje varni. Prav tako policisti opozarjajo na prihajajoč praznik pusta. Vozniki med vožnjo in pri prehodu državne meje ne smejo uporabljati mask, prav tako vas na prepoved vstopa pustnih mask opozarjajo na vhodu na banke, pošte in trgovine.