Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

OŠ Dramlje: z dobrodelnim koncertom do novega klavirja (foto, video)


Sinoči se je v športni dvorani OŠ Dramlje odvil dobrodelni koncert Pozdrav z ljubeznijo, s pomočjo katerega so zbirali sredstva za nakup novega električnega klavirja. V bogatem glasbeno-kulturnem programu so nastopili pevci, plesalci in glasbeniki OŠ Dramlje, ansambel Unikat, MoPZ Dramlje, MPZ Dramlje, VS Glasovir, Gadi in Čuki, zbrane je nagovorila ravnateljica Mirjana Aužner.

Obiskovalci so sinoči s prostovoljnimi prispevki prispevali k izvedbi kvalitetnejših kulturnih in drugih prireditev v OŠ Dramlje in Dramljah nasploh. Večer je zaznamoval bogat program, ki sta ga povezovala Nuša Pešec in Žan Drobne. Do zadnjega kotička napolnjen prireditveni prostor sam po sebi priča, da si krajani želijo prispevati k boljšim pogojem za izvedbe prireditev.

dobrodelni_koncert_os_dramlje_2

Z dobrodelnimi koncerti do številnih novih pridobitev

Zbrane je uvodoma nagovorila ravnateljica Mirjana Aužner in izpostavila, da so v zadnjem času organizirali številne kulturne dogodke, ki so vedno bili dobro obiskani, kar jim daje spodbudo, da se je vredno potruditi in da so na pravi poti, da šola postane center kulturnega dogajanja v kraju. “Ponosni smo tudi, da smo v lanskem letu ponovno prejeli naziv Kulturna šola in ta naziv nameravamo s svojimi dejanji upravičiti tudi v bodoče”, je med drugim povedala Aužnerjeva.

V preteklem letu so s sredstvi, zbranimi z dobrodelnim koncertom, kupili podlago za telovadnico, letos zbirajo za nov klavir, v prihodnjem letu pa si želijo na podoben način opremiti prireditveni prostor z montažnim prireditvenim odrom. 

dobrodelni_koncert_os_dramlje_3

Osrednji glasbeni gosti Gadi in Čuki

V programu so nastopili domači pevci, ansambel in zbori, osrednji glasbeni gostje pa so bili Gadi in Čuki. Ti so obiskovalce dodatno podžgali s svojimi hiti, Čuki so medse povabili tudi novega basista ansambla Unikat in njihovo pevko.

Prireditev je minila tudi v znamenju rajanja obiskovalcev, ki so skupaj s Čuki in ob koncu še z Unikati objeti zaključili večer. Utrinke s koncerta smo zajeli v kamero, ogledate si jih lahko spodaj, vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”612″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] odtenki-njive