Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v šmarski kino: Rogue One: Vojna zvezd, dve komediji, animirani film in drama – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje11Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

 

 

 

Petek, 6. december  2016 ob 20h: Rogue One: Zgodba Vojne zvezd (akcijski, pustolovski, fantazijski)

V dobi konfliktov se skupina nepričakovanih junakov združi v misiji, na kateri morajo ukrasti načrte za Zvezdo smrti, najmočnejše uničujoče orožje Carstva. Ključni dogodek v kronologiji Vojne zvezd zbere običajne ljudi, ki se odločijo narediti odločilne stvari, a pri tem postanejo tudi sami del nečesa še večjega od njih samih.

Sobota, 7. januar 2017, ob 10:00: Vse za prstan (animirani)

Vse za prstan je animiran film, ki vas bo popeljal v futuristično zasnovano mesto izumitelja Sama in njegovih robotkov, ki morajo na posebni misiji rešiti svoje mesto.

Sobota, 7. januar 2017, ob 19:00: Dežela La LA (komedija, drama, muzikal)

Mlada igralka Mia se nikakor ne more prebiti preko avdicij, nadarjeni pianist Sebastian pa prav na božič dobi odpoved. Srečno naključje združi njuni usodi, kljub številnim razočaranjem pa sledita svojim sanjam, saj jima čarovnija ljubezni razkrije in tlakuje pot v nepredstavljive višave novih čustvenih doživetij in življenjskih spoznanj.

Torek, 10. januar 2017, ob 19:30: Pr’ Hostar (komedija, Made in Slovenija)

Domača komedija, ki podira vse rekorde, nas bo popeljala na idilično gorenjsko podeželje, natančneje v majhen hotel Pr’Hostar, ki posluje razmeroma slabo. Za njegovo klavrno stanje je v veliki meri odgovoren stiskaški in pogoltni direktor, delež krivde pa neizpodbitno nosi tudi svojeglavo osebje. Ko se direktor odloči, da hotel proda, se pred vrati slednjega kaj hitro pojavi nov kupec s svojo priležnico in tolmačem. Zaposleni nočejo izgubiti služb, zato odločno vzamejo stvari v svoje roke in skušajo sabotirati prodajo. Jim bo uspelo?

Sobota, 14. januar 2017, ob 19:00: Skrita lepota (drama)

Uspešni newyorški vodja oglaševanja Howard Inlet utrpi silno tragedijo in se povsem umakne iz življenja. Njegovi zaskrbljeni prijatelji skušajo brez uspeha znova vzpostaviti stik z njim, on pa išče odgovore zunaj sebe in pisari pisma Ljubezni, Času in Smrti. A šele ko njegova pisma dobijo nepričakovane osebne odgovore, začne dojemati, kako te tri nespremenljivke prepletajo docela živeto življenje in kako lahko tudi najhujša izguba razkrije trenutke popolnega smisla in lepote.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno.

Dva cekina, potrebna za naročilo, vam podarimo ob prvi registraciji, ki je prav tako brezplačna.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka