Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v šmarski kino: predstave do konca januarja – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

Do konca januarja si boste lahko ogledali:

Petek, 20. januar 2017, ob 20:00: Kitajski zid (misterij, triler)

V temačnem srednjem veku se neustrašna bojevnika William in Pero podata na nevarno pot proti Kitajski, da bi odkrila skrivnosti njihovega naprednega orožja. Ko prispeta na cilj, ju obtožijo vohunstva in zaprejo, toda kmalu ugotovita, da sta se znašla sredi krvave bitke za preživetje človeštva. Deželo s severa vsakih 60 let napadejo srhljive pošasti in edino, kar jih lahko ustavi, je Veliki kitajski zid.

Sobota, 21. januar 2017, ob 10:00: Balerina in Viktor (Animirani, pustolovski, družinski)

Noge mlade Félicie enostavno nočejo biti pri miru, saj že od nekdaj sanjari o veliki karieri kot plesalka. A kaj ko nihče ne razume njenih sanj – le prijatelj Viktor, nadobuden izumitelj, ki se mu prav tako posmehujejo. Skupaj se odločita, da bosta zbežela s sirotišnice v Pariz. Vendar ko prispeta tja, se njuna pot nenadoma loči.

 Sobota, 21. januar 2017, ob 20:00: Toni Erdmann (drama)
Winfried, postarani učitelj klavirja, ki s čudaškimi šalami okolico rad spravlja v zadrego, se nenadoma odloči, da bo z obiskom presenetil hčerko. To je nerodna poteza, saj je Ines resna in ambiciozna poslovna ženska, ki se kot korporativna strateginja ravno ukvarja s pomembnim projektom v Bukarešti.
 

Ena nominacija za Zlati globus

 Torek, 24. januar 2017, ob 19:30: Zakaj ravno on?

Ned, pretirano skrbeč in ljubeč oče, s preostalimi člani družine med
prazniki obišče hčerko v Stanfordu in pri tem spozna svojo najhujšo nočno moro: njenega dobro namernega fanta, milijarderja Lairda iz Silicijeve doline, ki se v družbi ne znajde najbolje. Poštirkani Ned je prepričan, da Laird, ki nima dlake na jeziku, nikakor ni pravi za njegovo hčerko. Enostransko rivalstvo – skupaj z Nedovo paniko – se še razbohoti, ko izve, da namerava Laird njegovo hčer prositi za roko.

 Petek, 27. januar 2017, ob 20:00: Asasinov nazor (pustolovski, fantazijski)

Callum Lynch s pomočjo revolucionarne tehnologije, ki odklene njegov genetski spomin, podoživi pustolovščine svojega prednika Aguilarja v Španiji petnajstega stoletja. Odkrije, da je potomec skrivnostne tajne družbe asasinov in si pridobi neizmerna znanja in spretnosti, s katerimi se v sedanjem času spopade s tiransko in mogočno organizacijo templjarjev.

 Sobota, 28. januar 2017, ob 19:00: Čreda (komedija)

Kolja in Cveja želita zbrati finančna sredstva za snemanje pilotske epizode za novo televizijsko serijo. Kot se pogosto zgodi v filmih (pa tudi v resničnem življenju), njuna pot do morebitnega uspeha seveda ne bo posuta z rožami, zato bosta Kolja in Cveja prisiljena sprejeti veliko neželenih kompromisov, da bi uresničila svoj načrt.

V želji, da bi ustvarila veliko umetniško delo, se bosta spopadla z velikimi ovirami in morala bosta celo skleniti dogovor s “hudičem”, da bi dosegla osebni in finančni uspeh.

 S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezpoačno.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka