Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Legionarka Sara Poharc navdušila v Vojvodini


Članica Boks kluba Legionar Sara Poharc je sredi decembra nastopila na odprti ligi Vojvodine RLV (Regionalna liga Vojvodine) v Novem Sadu. Boksala je v kategoriji “kadetinje” do 54 kg.  Nasprotnica iz Srbije je bila Dragičević Bojana, iz ženskega boksarskega kluba ŽBK Šajkaši (Žabalj Vojvodina).

Sara, v modri opravi, je po uvodnem “otipavanju” v prvi rundi, v drugi odboksala precej bolje. Do konca dvoboja sta boksali enakovredno, a so srbski sodniki zmago z rezultatom 2:1 dosodili srbski boksarki. Po besedah Sarinega trenerja Aleša Šurbka bi rezultat lahko bil tudi drugačen, v prid Sari, ob čemer dodaja, da je šlo za Sarina prvo borbo na tem nivoju. Slednje se je zagotovo odražalo z nekoliko treme in na trenutke pretiranem spoštovanju nasprotnice.

legionar_sara_vojvodina_2

Je pa Sara v Novem Sadu prejela številne pohvale in napotke od znanega srbskega trenerja in nositelja srebrne olimpijske medalje leta 1976 v Montrealu Tadije Kačarja.

Legionarji se bodo tudi v prihodnje udeleževali vojvodinske lige, tiha želja je nekoliko številčnejša udeležba. Borbe mladih boksarjev pa boste lahko v neposredni bližini spremljali 21. februarja 2017, ko se bo v Podčetrtku odvilo 3. kolo Slovenske boksarske lige.