Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Defibrilator pri Kozjem ni pomagal; utopljenec pri Šmarju; pri Grobelnem voznica zbila tudi peško


V zadnjem dnevu sta se v kroniko vpisali dve preminuli osebi. Pri eni je bila pomoč z defibrilatorjem prepozna, v drugem primeru pa so naleteli na utopljenca.

Sinoči so kmalu po 22. uri v Ješovcu pri Kozjem gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kozje s pomočjo defibrilatorja izvajali reanimacijo neodzivne osebe do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Šmarje pri Jelšah. Kljub oživljanju je oseba umrla.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da se je sinoči v potoku pri Bodrišni vasi v večernih urah prejšnjega dne utopil 58-letni domačin, ki je med hojo v neposredni bližini doma padel v strugo potoka. Znakov tuje krivde niso ugotovili.

V bližini so istega dne okoli 15. uri v kraju Tratna pri Grobelnem opravili ogled kraja prometne nesreče, kjer je 29-letna voznica osebnega avtomobila na ozkem vozišču lokalne ceste od zadaj trčila v 76-letno peško, ki je hodila pred njo. Ob trčenju je peška utrpela hude telesne poškodbe. Zaradi povzročitve prometne nesreče bomo zoper voznico podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

:

dotik-zdravja1