Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtek vabi na novo drsališče (video)


Danes popoldne bodo v Podčetrtku odprli novo drsališče, s čimer bodo stopili v veselodecembrsko dogajanje. Drsališče, ki je postavljeno na igrišču pri podčetrteški osnovni šoli, bo delovalo vse do 5. januarja, odprto bo vsaki dan, razen ponedeljka, od 17. do 21. ure, konec tedna in med počitnicami pa od 12. do 22. ure.

Novo drsališče, v velikosti 200 m², je po besedah direktorja Turizma Podčetrtek Boštjana Misje dodana vrednost turistične ponudbe v Podčetrtku. S postavitvijo drsališča na samem trgu želijo nekoliko razbremeniti Večnamensko športno dvorano in Vas Lipa oz. Terme Olimia in dogajanje prestaviti v sam Podčetrtek. Vsled tega je Občina investirala približno 10.000 evrov, s čimer je uredila javno razsvetljavo, ki bo prizorišče odela v praznično podobo.

Uradno odprtje drsališča bo sicer v nedeljo, 11. decembra. Vse do tedaj bo drsališče obratovalo po predvidenem delovnem času. Omeniti velja pestre konce tednov v decembru, ko se bodo ob in na drsališču odvili številni dogodki, od dobrodelnega bazarja, zabav z D.J.-i, sejmov, šole plesa, otroških delavnic idr.

drsalisce_podcetrtek_2

Cena vstopnice je 4€ za odrasle in 2€ za otroke, v ceni je vključen najem drsalk. Tisti, ki bodo drsali s svojimi drsalkami, pa bodo za vstopnico plačali 2€, otroci pa evro.

V Podčetrtku si nadejajo, da bodo obiskovalci na drsališču preživeli ogromno lepih trenutkov!

Pred kamero smo povabili Boštjana Misjo, ki nam je zaupal več podrobnosti v zvezi z drsališčem.

 

eH

zur-polsi