Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mladi karateisti so se zbrali na Kozjančku 2016


V soboto je Karate klub Kozjansko in Obsotelje v Večnamenskem centru Kozje pripravil tradicionalno božično-novoletno klubsko tekmovanje »Kozjanček 2016«. Tekmovanja se je udeležilo 40 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev iz občin Kozje, Bistrica ob Sotli, Rogaška Slatina, Podčetrtek, Šmarje pri Jelšah in Šentjurj.

Tekmovalci od 4. do 15. leta so lahko nastopali v kar petih disciplinah, poleg tekmovanja pa je to tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev  ljubiteljev in simpatizerjev karateja.

Tekmovanje je povezoval klubska ikona in kot vedno pozitivno razpoložen Jožef Kladušek. Sodili so klubski sodniki: Anja Rajgl, Tilen Jordan in Zdravko Romih.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Vinko Juraja, Gregor Zbil, Leon in Lara Sodin, Miha Preskar, Filip Guzej, Benjamin Herman, Tai Kunst, Filip Cehte, Anže Karaić, Rok Bukvič, Lea Bele, Jerneja in Nuša Movh, Lukas Cerovski, Nejc Kunštek, Amadej in Aleksander Pavlin, Kristjan Godler, Matej Toplak, Patrik Završek, Lenard in Neža Ploštajner, Gašper Furlinger, Aleksej Godler, Aljaž Amon, Benjamin Gajšek, Tomi Zidar, Jernej in Gašper Bračun, Eva in Vid Černelč, Jure in Janja Kozmus, Tevž Žnider, Nejc Butolen, Jurij Ipavec, Alex Kuster.

Zahvala za podporo pri tekmovanju gre Občini Kozje in vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji omenjenega tekmovanja.

Miha Romih, glavni trener