Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelna ponudba: zasij, maturantka!

Maturantski ples. Bleščeč nastop pred občinstvom. Dokaz ponosa, zrelosti in odgovornosti. Vrata v odrasli svet so ti odprta. Življenje te čaka.

Maturantski ples so sanje vsake dijakinje. Postani princeska z našo pomočjo.

Bliža se eden najpomembnejših dogodkov v tvojem življenju – maturantski ples. In za ta posebni dan si zaslužiš, da si videti popolno. Stopi v svetlobo, Pepelka, in zasij v svoji lepoti.

Pod okrilje te bo vzela strokovna šmarska ekipa modne oblikovalke, vizažistke in frizerja, za piko na i k celostni podobi pa te bo krasil še cvetlični šopek izpod rok cvetličarke. Vse brezplačno.

Pohiti z odločitvijo in se oglasi na telefonsko številko 041 759 882, na kateri se ti bo oglasila ga. Darja Vipotnik iz trgovine Leda Design.

Ga. Darja Vipotnik bo s štirimi svečanimi oblekami obdarila kar štiri bodoče maturantke, nakar se boste prepustile rokam vizažistke in frizerja. Prednost imajo maturantke iz socialno ogroženih družin.

Poveš lahko tudi prijateljici. Obljubljamo ti, da bo to tvoj popoln lepotni dan, ki se bo nadaljeval v svečan vrhunec – z maturantskim plesom. Zasij, maturantka!

sola-voznje-polsi-klik