Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božični žur s Poskočnimi muzikanti v Podčetrtku (foto in video)


V soboto se je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek odvil Božični žur, ki je privabil obiskovalce od blizu in daleč. Od zgodnjih večernih ur sta goste zabava didžeja znane radijske postaje, še uro in pol pred polnočjo pa so na oder stopili Poskočni muzikanti.

Poskočni muzikanti so po šestih letih delovanja uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. Na njihovi spletni strani lahko zasledimo, da gre za glasbeno izobražen sestav, kar zagotovo najbolje dokazujejo na odrih. Številni ljubitelji narodnozabavne glasbe jih poznajo kot “hišni band”  znane narodno-zabavne oddaje, ob čemer ni zanemarljivo, da skorajda ni predela v Sloveniji, kjer ne bi gasilcem popestrili dogodek leta – veselico. 

bozicni_zur_podcetrtek_poskocni_2

Martin Juhart, Jože Kotnik, Nejc Tratnjek, Dejan Krajnc in Lovro Sadek so v Podčetrtku pripravili pester glasbeni program in zadovoljili obiskovalce. Za slednje je dobro, s pijačo in hrano, poskrbel tudi organizator.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij in utrinkov, ki smo jih zajeli v video posnetek.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”594″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]severine-bozic-polsi