Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tenisači v Kozjem izpeljali zaključna turnirja


tenis kozje zakljucek oktober 2016Konec oktobra se je zaključila letošnjih sezona teniških turnirjev Tenis kluba Kozje. Na zadnjo oktobrsko sezono so izpeljali drugi letošnji turnir članov. Na jesenskem turnirju je nastopilo devet tenisačev. V finale sta se uvrstila Blaž Hartl, ki je na turnirjih TK Kozje nepremagan že skoraj celo desetletje, in prvič Dejan Zorenč. Finale je pričakovano dobil Blaž in tako zabeležil že svojo 47. zmago v osemnajstih letih klubskih turnirjev. V tekmi za tretje mesto je Bojan Dobravc premagal Romana Gradiška. Zadnji letošnji turnir so izkoristili tudi za podelitev pokalov za najboljše v letošnji ligi posameznikov.

Letos so člani TK Kozje nastopali v treh ligah. V prvi je bil ponovno najboljši Blaž Hartl, drugo mesto je osvojil Bojan Dobravc in tretje Dejan Zorenč. Zmagovalec druge lige je bil Jaka Šket, na drugem mestu mu je sledil Ervin Perčič in na tretjem Toni Hostnik. V tretji ligi je bil najboljši Primož Klavžar, drugi je bil Matic Bezamovski in tretja Špela Klavžar. Špela je bila še najboljša članica, druga je bila Mojca Volavšek in tretja Ivica Krošelj.

tenis kozje zakljucek dvojice oktober 2016Na zadnji oktobrski dan pa so pripravili še tradicionalni turnir družinskih mešanih dvojic. Tokrat se je turnirja udeležilo šest parov, ki so bili najprej razdeljeni v dve skupini. Zmagovalna para skupin sta se nato pomerila v finalu, drugouvrščena iz skupin pa v tekmi za tretje mesto.

Končna zmagovalca sta postala Ivica Krošelj in Bojan Dobravc, drugo mesto sta osvojila Greta in Toni Hostnik, tretje pa Manica in Božo Sok. (R.G.)

vstopnice-javsnik-polsi