Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Slovenska komedija Pr’ Hostar in druge filmske uspešnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1 Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V drugi polovici oktobra si lahko ogledate 4 filmske uspešnice, med katerimi je tudi dolgo pričakovana slovenska komedija Pr’ Hostar. Več o sporedu si lahko preberete v nadaljevanju.

Sobota, 22. oktober 2016, ob 20. uri – Jack Reacher: Nikoli se ne vrni

JR2_223x324pxLeto: 2016

Država: ZDA

Filmski žanr: Akcija, pustolovščina, kriminalka

Režija: Edward Zwick
Igrajo: Tom Cruise, Cobie Smulders, Danika Yarosh, Austin Hébert

Režiser nepozabnih zgodb Jesenska pripoved, Poslednji samuraj in Kravi diamant predstavlja naslednje poglavje prigod trdoživega nekdanjega vojaškega policista Jacka. Po štirih letih samotarskega iskanja pravice se vrne v oporišče svoje nekdanje enote, da bi opral svoje ime. Toda njegovo zaupnico, majorko Susan, po krivem obtožijo in zaprejo, Jacku pa naprtijo krivdo za umor izpred 16-tih let. Brez obotavljanja se odpravi osvoboditi prijateljico, nato pa skupaj na begu začneta raziskovati temačno zaroto, ki sega v sam vrh vojaškega poveljstva.

Petek, 28. oktober 2016, ob 20. uri – Pr’ Hostar

PR-HOSTAR-223x324Leto: 2016
Država: Slovenija

Filmski žanr: Komedija

Režija: Luka Marčetić
Igrajo: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Igor Kešina, Miha Brajnik, Mateja Terseglav

Zabavne spletne prigode vaških posebnežev se selijo na veliko platno v komični zgodbi o malih ljudeh in njihovem preprostem boju s škodoželjneži. Majhni podeželski hotel Pr’Hostar se zaradi pogoltnosti direktorja znajde v rdečih številkah, na vrata pa že trka tuji kupec dvomljivega slovesa. Osebje hotela ne želi pristati na cesti, zato se odločijo preprečiti prodajo. Njihovi obupani poskusi se kot po tekočem traku izjalovijo in povzročijo popolno zmešnjavo, iz komičnega kaosa pa se lahko rešijo le z lastno iznajdljivostjo in obilico sreče.

Sobota, 29. oktober 2016, ob 18. uri – Nika

NIKA-223x324px-6-10Leto: 2016
Država: Slovenija

Filmski žanr: Akcija, romantični film

Režija: Slobodan Maksimović
Igrajo: Ylenia Mahnič, Marjuta Slamič, Sebastian Cavazza

Film Nika pripoveduje zgodbo o neustavljivi najstnici, ki je po preminulemu očetu podedovala strast po hitrosti – tekmovanju v go-kartingu. Nikina mati se s hčerinim izborom konjička ne strinja, a hkrati ve, da je hči dovolj stara, da začne v življenju sprejemati svoje odločitve in odgovornost zanje.

Sobota, 29. oktober 2016, ob 20. uri – Katastrofa na Horizontu

DeepwaterHorizon_223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: Drama, Akcijski film

Režija: Peter Berg
Igrajo: Mark Wahlberg, Dylan O’Brien, Kate Hudson, John Malkovich, Kurt Russell

Režiser spektaklov Hancock, Bojna ladja in Edini preživeli predstavlja resnično zgodbo o katastrofalnem požaru na vrtalni ploščadi v Mehiškem zalivu, ki je povzročil največje razlitje nafte v zgodovini ZDA. Običajni družinski človek Mike je eden najbolj marljivih delavcev na ploščadi, kjer pod vodstvom izkušenega delovodje Jimmyja v iskanju nafte poskušajo vrtati vedno globlje v morsko dno. Kljub opozorilom o možnih nevarnostih, brezkompromisni nadzornik Vidrine zahteva, naj čim hitreje nadaljujejo z delom, toda nepričakovana eksplozija spremeni ploščad v goreči pekel. Mike skuša po najboljših močeh pomagati sodelavcem, vendar ognjeni zublji ves čas tudi njemu strežejo po življenju.

K. S.

kino_smarje_polovicka