Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Siddharta v razprodani dvorani v Rogaški Slatini 2016 (foto, video)


siddharta_v_rogaski (2)Minuli petek so v popolnoma razprodanem Kulturnem centru Rogaška Slatina nastopili člani priljubljene slovenske rock zasedbe Siddharta.

Zadnji oktobrski petek je bil v Rogaški Slatini v znamenju rock skladb, katere je v akustični obliki izvedla skupina Siddharta, ki velja za uveljavljeno skupino tako doma kot tudi v tujini.  Po polnosti dvorane je bilo moč opaziti, da na kozjanskem koncu še vedno cenijo rock glasbo in da je v sami Rogaški Slatini z okolico bistveno premalo podobnih prireditev.

Dogodek se je začel ob 20. uri. Na nekoliko drugačnem rockovskem koncertu, kot jih je vajena velika večina obiskovalcev, so se glasbeniki predstavili z nekoliko mehkejšimi, vendar nič manj kvalitetnimi zveni svojih skladb.

siddharta_v_rogaski (1)

Siddharta, ki je ime dobila po romanu nemškega pisatelja Hermana Hesseja, je petčlanska slovenska rock skupina, ki deluje že 21. leto. Poslušalcem so se najbolj vtisnile v spomin skladbe prvih štirih albumov. Že vrsto let poleg nastopov doma skupina gostuje tudi v tujini.

v/t/f: dH

kino_smarje_polovicka