Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Filmska premiera Dojenček Bridget Jones, Sedem Veličastnih in druge filmske uspešnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V drugi polovici septembra si lahko ogledate različne filmske uspešnice, kot so Vojna, Sedem veličastnih, Časovna kad doktorja Proktorja (sinhronizirano), Čudež na reki Hudson, Maggie ima načrt in Ledeni morilec: Vrnitev.

Nikakor pa ne smete zamuditi filmske premiere Dojenček Bridget Jones. Za vse nosečnice je ogled omenjenega filma brezplačen.

Petek, 16. september 2016, ob 20. uri – Dojenček Bridget Jones

BRIDGET_JONESS_BABY_223Za vse nosečnice je vstop brezplačen.

Leto: 2016
Država: Velika Britanija

Filmski žanr: Komedija

Režija: Sharon Maguire
Igrajo: Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempse

V novem poglavju svojega dnevnika prikupno nerodna Bridget Jones še vedno sanja o večni ljubezni. Toda zaključek zveze s šarmantnim Markom Darcyjem jo je postavil na realna tla, zato se ob praznovanju štiridesetega rojstnega dne odloči posvetiti karieri televizijske producentke. Počasi začne uživati v samskem življenju, dokler ji poti ne prekriža sijajni Američan Jack in jo prisili, da znova začne sanjati o popolni ljubezni. Toda nepričakovana nosečnost znova ogrozi Bridgetine načrte, saj poleg povsem novega izziva ni povsem prepričana niti o tem, kdo je otrokov oče.

Sobota, 17. september 2016, ob 20. uri – Vojna

AWar_PlakatLeto: 2015
Država: Danska

Filmski žanr: drama, vojni film, nominacija za Oscarja

Režija: Tobias Lindhom
Igrajo: Pilou Asbaek, Tuva Novotny, Dar Salim, Søren Malling

Komandir čete Claus M. Pedersen in njegovi vojaki so nastanjeni v afganistanski pokrajini. Med tem skuša Clausova žena Maria na Danskem živeti povsem vsakdanje življenje s tremi otroki, ki pogrešajo svojega očeta. Med rutinsko nalogo se danski vojaki znajdejo sredi močnega napada. Claus bo moral prevzeti odgovornost, ki bo imela resne posledice zanj… in njegovo družino.

Petek, 23. september 2016, ob 20. uri – Sedem veličastnih 

MAG7-223x324pxLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Vestern, akcijski film

Režija: Antoine Fuqua
Igrajo: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Haley Bennett

Antoine Fuqua je že dobro znan svetovnemu občinstvu. Njegovi filmi Kralj Arthur, Strelec in Padec Olimpa so doživeli v kinu velik uspeh, še najbolj pa se je izkazal s hvaljenima akcijskima filmoma Dan za trening in Pravičnik. V obeh je glavno vlogo odigral Denzel Washington, ki je prav za vlogo pokvarjenega policista v filmu Dan za trening prejel svoj drugi oskar. Fuqua in Washington bosta jeseni ponovno združila moči v posebnem podvigu – akcijskem spektaklu SEDEM VELIČASTNIH.

Sobota, 24. september 2016, ob 18. uri – Časovna kad doktorja Proktorja (sinhronizirano)

Dooctor-Proctors-223x324Leto: 2015
Država: Norveška, Nemčija

Filmski žanr: družinska komična pustolovščina

Režija: Arild Fröhlich
Igrajo: Jernej Kuntner, Lina Kuntner, Maša Tiselj

Po zabavno smrdečih prigodah s prdopraškom se mlada prijatelja Lisa in Bulle s pomočjo nenavadnih izumov doktorja Proktorja znova znajdeta na nepozabni dogodivščini. Čudaški izumitelj je tokrat ustvaril časovni stroj, da bi se podal v preteklost in preprečil poroko med ljubko Juliette in zlobnim napihnjencem Claudom. Toda nerodni doktor se je zataknil v času, zato se morata Bulle in Lisa odpraviti za njim, med popotovanjem po različnih obdobjih zgodovine pa smukneta v čevlje številnih znanih osebnosti in doživita vrsto zabavnih nezgod in prigod.

Sobota, 24. september 2016, ob 20. uri – Čudež na reki Hudson

Sully_223x324px-NEWLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Drama, biografski film

Režija: Clint Eastwood
Igrajo: Tom Hanks, Laura Linney, Aaron Eckhart

Režiser z oskarji nagrajenih dram Ostrostrelec, Punčka za milijon dolarjev in Skrivnostna reka predstavlja zgodbo pilota Chesleya Sullenbergerja, ki je po okvari motorjev leta 2009 zaslovel s herojskim pristankom na reki Hudson sredi New Yorka. Čeprav izkušeni Sully kljub neznatnim možnostim uspe rešiti vse potnike, se kmalu po nesreči znajde pod drobnogledom zvedavih novinarjev in preiskovalcev. Ker se na preizkušnji znajdejo njegova kariera, družina in ugled, mora Sully spretno krmariti med trenutnimi pričakovanji in odzivi množic ter trdo realnostjo vsakdanjega življenja.

Torek, 27. september 2016, ob 20. uri – Maggie ima načrt

MaggiesPlan_PlakatLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Romantična komedija

Režija: Rebecca Miller
Igrajo: Greta Gerwig, Julianne Moore, Ethan Hawke, Bill Hader, Travis Fimmel, Wallace Shawn, Maya Rudolph, Alex Morf, Jackson Frazer, Mina Sundwall, Sue Jean Kim, Kathleen Hanna, Monte Greene, Fredi Walker-Browne, Leetopher Scott, Tommy Buck, Ida Rohatyn

Mlada Newyorčanka Maggie je že skoraj obupala nad ljubeznijo in načrtuje, kako bi postala mama brez partnerja, ko ji pot prekriža šarmantni John. Ker njegov zakon z inteligentno, toda zelo zahtevno profesorico, poka po šivih, gre Maggie v akcijo in Johna zapelje. Dve leti pozneje razočarana Maggie ugotavlja, da John morda vendarle ni tako popolna partija, kot se je sprva zdelo. Premetenka izdela načrt, kako bi znova zbližala moža z bivšo ženo, vendar v ljubezni noben načrt ni tako brezhiben, da ne bi moglo iti vse narobe.

Petek, 30. september 2016, ob 20. uri – Ledeni morilec: Vrnitev

MECHANIC2_SLO_223Leto: 2016
Država: ZDA, Francija

Filmski žanr: akcijski kriminalni triler

Režija: Dennis Gansel
Igrajo: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Natalia Guslistaya, John Cenatiempo, Raicho Vasilev, Femi Elufowoju Jr.

Profesionalni morilec Arthur se je po zaigrani smrti skril v Riu de Janeiru, dokler ga ne najde privlačna Gina, ki ima za njega novo nalogo. Arthur se ji sprva izogiba, toda naposled se vanjo zaljubi. To izkoristi Ginin šef, ki mladenko ugrabi in od Arthurja zahteva, da izpelje tri umore in jih prikaže kot nesreče. Ledeni morilec mora uporabiti vse svoje izkušnje, saj je prva tarča ujetnik v malezijskem zaporu, drugi na seznamu je nevarni vodja preprodajalcev mamil v Avstraliji, tretji pa je bolgarski preprodajalec orožja. Toda divji morilski pohod je poln pasti in smrtonosnih preobratov, zato lahko Arthur zaupa le svojim pestem in orožju.

K. S.

kino_smarje_polovicka