Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Preminila udeleženka prometne nesreče pri Imenem


svecaS Policijske uprave Celje so sporočili,da je zaradi posledic prometne nesreče, ki se je zgodila v soboto, 24. septembra, izven naselja Imeno, umrla 51-letna sopotnica v osebnem vozilu. To je letošnja 16. smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Omenjena  prometna nesreča se je zgodila v soboto, nekaj čez 13. uro, izven naselja Imeno. 26-letni voznik, ki je vozil osebno vozilo  iz smeri Imenega proti  Podčetrtku, v preglednem desnem ovinku hitrosti in načina vožnje ni prilagodil poteku ceste, stanju vozišča in svojim vozniškim sposobnostim ter zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 64-letni voznik osebnega vozila.

Vozili sta silovito trčili. V trčenju se je 26-letni povzročitelj prometne nesreče lažje poškodoval, 64-letni  voznik  drugega  vozila  in njegov 31-letni sopotnik lažje, 51-letna sopotnica v vozilu 64-letnega voznika pa se je v prometni nesreči tako hudo poškodovala, da je v bolnišnici poškodbam podlegla.

polovicka_celje_klik