Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 5. 9. 2016


PROMETNA NEZGODA Z MATERIALNO ŠKODO

30. 8. 2016 se je v Šmarju pri Jelšah zgodila prometna nezgoda. Zaradi prekratke varnostne razdalje, je voznica osebnega avtomobila trčila v lahko priklopno vozilo drugega voznika osebnega avtomobila. Na vozilih je nastala materialna škoda. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA Z MATERIALNO ŠKODO

31. 8. 2016 se je zgodila prometna nezgoda v Belem, kjer je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost drugemu vozniku osebnega avtomobila. Poškodovanih ni bilo, vozili pa sta bili tako poškodovani, da so jima bile odvzete registrske tablice in izločeni iz prometa. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

PADEC MOTORISTA

2. 9. 2016 je bila policija obveščena o padcu motorista v Trebčah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vozniku motornega kolesa med vožnjo na cesto pritekel pes. Voznik motornega kolesa ga je zadel s prednjim kolesom in padel. Motorist je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnico Celje in je v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe. Zoper lastnika psa sledi hitri postopek pri pristojnem prekrškovnem organu.

OTROK ZAPELJAL PRED VOZILO

4. 9. 2016 se je zgodila prometna nezgoda v Šmarju pri Jelšah, ko je mlajši otrok z otroškim kolesom zapeljal z dvorišča na lokalno cesto in s tem izsilil prednost vozniku osebnega avtomobila. Na srečo je voznik opazil dogajanje in je pričel zavirati, tako da je preprečil hujše poškodbe otroka, manjšemu trčenju pa se ni mogel izogniti. Otrok je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnico Celje, utrpel je nekaj odrgnin in  s tem lahke telesne poškodbe.

INTERVENCIJA V KOZJEM

3. 9. 2016 je policija intervenirala v Kozjem, kjer sta se zakonca sprla. Sprla sta se zaradi ključev vozila, ki jih je partnerka zjutraj vzela svojemu partnerju. Popoldne je mož od žene ponovno zahteval svoje ključe, ki mu jih ni hotela vrniti in ga je pri tem pobrizgala z obrambnim sprejem. Ženi je bil izdan plačilni nalog.

NAMERNO POŠKODVANJE VOZILA

3. 9. 2016  je oškodovanka policistom naznanila, da ji je neznanec v obdobju zadnjih nekaj dni na domačem parkirišču z neznanim predmetom poškodoval parkiranega osebni avto. S tem jo je oškodoval za 400 evrov. Napisano bo poročilo na okrožno tožilstvo.