Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 12. 9. 2016


PROMETNE NESREČE  

5. 9. 2016 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o prometni nesreči v Podčetrtku. Na kraju so policisti ugotovili, da je zaradi nepravilnega premika z vozilom voznica zapeljala iz parkirišča po brežini. V prometni nesreči se voznica ni telesno poškodovala, zaradi kršitve pa ji je bil na kraju izdan plačilni nalog.

6. 9. 2016 pa se je prometna nesreča zgodila v kraju Belo. Policisti so na kraju ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča. V prometni nesreči ni bila telesno poškodovana. Nastala je le materialna škoda na vozilu. Voznici so policisti izdali plačilni nalog.

VLOM

6. 9. 2016 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o vlomu. Na kraju so policisti z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznani storilec vlomil v objekt – kontejner, od koder je odtujil računalnik in še nekaj drugih predmetov. Na Okrožno državno tožilstvo Celje bo podana kazenska ovadba.

TATVINE

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 7. 9. 2016 obveščeni o tatvini. Varnostnik varnostne službe je na kraju zalotil in prijel dve osebe. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta osebi poskušali izvršiti tatvino več kosov oblačil, vendar ju je varnostnik na kraju zadržal do prihoda policistov. Zoper osumljena bo na Okrožno državno tožilstvo Celje podana kazenska ovadba.

11. 9. 2016 so bili policisti obveščeno o tatvini dveh koles z motorjem na območju občine Podčetrtek. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec času od 8. 9. 2016, do 11. 9. 2016, pristopil do odprtega gospodarskega poslopja, od koder je odtujil in si prilastil dve neregistrirani kolesi z motorjem Tomos APN6. Nastala je premoženjska škoda v višini 500 evrov. Z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca policisti nadaljujejo in bodo na Okrožno državno tožilstvo Celje podali kazensko ovadbo.