Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 28. 9. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurTatvina vrtne garniture

Na bencinskem servisu Petrol v Šentjurju je neznanec v času od 19. do 20. 9. 2016 odtujil vrtno sedežno garnituro in lastnika oškodoval za okoli 150 €.

Vožnja pod vplivom alkohola 1

V nočnem času, 20. 9. 2016, so policisti kontrolirali voznika in ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, brez veljavnega vozniškega dovoljenja, za vozniško dovoljenje, s katerim se je izkazal, pa obstaja utemeljen sum, da je ponarejeno. Policisti so mu zasegli vozilo, zoper njega pa sledi obdolžilni predlog ter kazenska ovadba.

Kršitev javnega reda in miru 1

Policisti so bili 21. 9. 2016 obveščeni, da je prišlo do kršitve javnega reda in miru. Ugotovljeno je bilo, da sta se sprla oče in sin. Oče je škropil proti zeli, škropivo pa je neslo na sinov vrt. Pri tem sta se sprla, eden izmed njiju pa je na kraj poklical policiste, ki so ugotovili, da sta javni red in mir kršila oba, zaradi česar je bila obema izdan plačilni nalog.

Poškodovanje avtomobila

Policisti so bili 21. 9. 2016 obveščeni, da je neznanec oškodovancu iz Šentjurja poškodoval osebni avtomobil, in sicer mu je v vozilo zavrtal številne luknje, pri tem pa barvo karoserije popraskal s svedrom. Lastnika je oškodoval za okoli 1500 €.

Zaseg sadike

Policisti so 22. 9. 2016 pri opravljanju dela opazili in nato zasegli cca. 2 metra visoko rastlino za katero obstaja sum, da gre za prepovedano drogo konopljo. Vzorci bodo poslani v analizo, v pozitivnem primeru pa bo zoper vrtičkarja uveden postopek o prekršku.

Tatvina v trgovini

V trgovini v Šentjurju sta bila 23. 9. 2016 pri kraji zalotena dva storilca, ki sta mimo blagajne želela več suhomesnatih izdelkov in alkoholne pijače v skupni vrednosti 80 €. Zoper osumljenca sledi kazenska ovadba.

Vožnja pod vplivom alkohola 2

Policisti so v noči na 24. 9. 2016 kontrolirali voznika, ter pri kontroli ugotovili, da je vozilo vozil pod vplivom alkohola. Voznik se je izkazal s tujim vozniškim dovoljenjem, pri tem pa je bilo ugotovljeno, da je bilo omenjeno vozniško dovoljenje, kot zamenjava za slovenskega, izdano v času, ko je v Sloveniji že tekel postopek razveljavitve veljavnosti slovenskega dokumenta. Zadeva bo zaključena na sodišču, voznik pa bo obravnavan kot voznik brez vozniškega dovoljenja.

Poškodba pri delu

V Dramljah je 24. 9.2016 prišlo do poškodbe pri delu. Policisti so ugotovili , da je občana, ki je baliral seno, naprava poškodovala. Občan je bil odpeljan je bil v bolnico Celje, kjer so ugotovili, da je zadobil hude telesne poškodbe.

Kršitev javnega reda in miru 2

V Novi vasi je 25. 9. 2016 prišlo do vroče krvi med sosedoma, in sicer zaradi uporabe ceste. Policisti so na kraju ugotovili, da je eden izmed udeležencev kršil javni red in mir. Zato mu je bil izdan plačilni nalog.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik