Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 14. 9. 2016


Spodnji Gabernik, 5. 9. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so opravili ogled kraja prometne nesreče v Spodnjem Gaberniku. Ugotovljeno je bilo, da je do prometne nesreče prišlo, ker je voznik tovornega vozila vozil po levem smernem vozišču, nato pa trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Strmec pri Sv. Florijanu, 6. 9. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so opravili ogled prometne nesreče dveh osebnih vozil v Strmcu pri Sv. Florijanu. Ugotovili so, da je bil vzrok prometne nesreče neprilagojena hitrost. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj nesreče vozil po poteku veljavnosti vozniškega dovoljenja, zato mu je bilo vozilo zaseženo. Napisan je bil obdolžilni predlog sodniku za prekrške pri Okrajnem sodišču v Celju, ki bo odločil tudi glede odvzema vozila.

Zagaj pod Bočem, 8. 9. 2016

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da je neznani storilec preko noči iz delovnih strojev iztočil 1000 l nafte. V zvezi tatvine policisti zbirajo obvestila, po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na državno tožilstvo v Celju.

Rogaška Slatina, 9. 9. 2016

Policisti so v Rogaški Slatini ustavljali osebni avtomobil, ki je bil predhodno opažen na kraju vloma v Radečah. Voznik vozila ni ustavil na znak policistov, ampak je nadaljeval z vožnjo, v nadaljevanju pa je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo z vozilom zapeljal z vozišča v potok in se prevrnil na streho. V vozilu je ostal ukleščen sopotnik, katerega so iz vozila rešili gasilci PGD Steklarna. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Voznik in sopotniki so bili v nadaljevanju obravnavani tudi zaradi podanega suma storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.