Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Mačka Murija in Muco maco z Neco Falk v Šentjur – vstopnice 44 % ceneje


(klik za povečavo)
(klik za povečavo)

Proti koncu počitnic, natančneje, v petek 26. avgusta ob 18. uri se v Šentjurju za ljubitelje slavnega mačka Murija obeta dogodek, ki ga ne smete zamuditi.

V dvorani Ipavčevega kulturnega centra bo pesmi o znamenitem mačkonu zapela Neca Falk, ob instrumentalni spremljavi Jerka in Mira Novaka.

Za pesniško glasbeni projek Maček Muri in muca Maca je pravzaprav težko napisati kaj novega: v tridesetih letih njegovega življenja so bili uporabljeni že vsi presežniki.

Jure Longyka: “In kdo je za legendo zaslužen? Nedvomno najbolj njegov avtor Kajetan Kovič. Takoj za njim pa sta avtor glasbe Jerko Novak in pevka Neca Falk….Ko je Maček Muri leta 1984 zaživel v glasbi, se je neizbrisno zasidral v našo skupno podzavest. Brez tega danes ne bi bil tam, kjer je. In brez glasovne interpretacije Nece Falk, ki je enako dobro delo opravila tudi napredhodnici Zlati ladji (1978) ter nadaljevanju Mačji sejem (1991), si ga niti predstavljati ne moremo. Nihče ne poje bolje rokenrola za otroke kot Neca Falk.”

Tone Stojko: “Maček Muri in muca Maca ni neka zaprašena legenda, ki se je moramo spomniti  vsakih pet let. Projekt je živ in enako dober danes kot je bil pred tridesetimi leti. Vsako leto prodamo od tisoč petsto do dva tisoč zgoščenk, kar ne uspe nobenemu slovenskemu glasbenemu projektu. Res je enkraten, genialen po pesniški, glasbeni in pevski plati. Legenda, ki ohranja svojo mladostno energijo.”

Cena vstopnic je 9 € odrasli in 6 € otroci od 5. do 12 .leta starosti (otroci do 5. Leta starosti ZASTONJ- če sedijo staršem v naročju). Plača se sedišče.

Redna prodaja vstopnic na mojekarte.si in v Knjižnici Šentjur.

muri-mac2  

S KOZJANSKO.INFO NA MAČKA MURIJA Z NECO FALK 44 % CENEJE

Kot je že stalna praksa, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 16 vstopnic za koncert Nece Falk o mačku Muriju 44 % ceneje.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

muri-polsi-klik