Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Rogaški nove tribune in Američan; Božak odličen na EP


tribune rogaska 2016Košarkarji Rogaške bodo jutri začeli s pripravami na novo sezono. Čeprav se bo ta začela šele 8. oktobra, je dvorana že sedaj pripravljena na spremljanje tekem, saj so namestili nove tribune, ki bodo poslej tudi na galeriji, kjer so bila prej samo stojišča.

Kot zadnji član se bo slatinski zasedbi pridružil Taylor Johns, ki je igral v ameriški prvi študentski ligi NCAA 1 za ekipo UC Riverside Highlanders. 22 letni košarkar v višino meri 201 cm. Najbolje mu je šlo v sezoni 2014/15, ko je dosegal 16 točk in ujel 8 skokov na tekmo. V lanski sezoni je bil za točko oz. skok manj uspešen, a je bil februarja zaradi nediscipline odstranjen iz ekip in univerze, čeprav je bil zaradi prestopka opozorjen že na začetku sezone.

Zaenkrat gre na evropskem prvenstvu divizije B za kadete odlično Slatinčanu Luki Božaku, saj je v štirih tekmah povprečno igral 17 minut in dosegal po 9 točk ter 2 podaji. Naša reprezentanca je doslej dobila vse štiri tekme, jutri pa igrajo še zadnjo predtekmovalno srečanje, in sicer z Norveško.

*foto: KKR

polovicka_celje_klik