Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Občina Kozje občane poziva k prijavi škode po neurju ter obvešča o asfaltiranju ceste Buče – Polje ob Sotli


toca
(fotografija je simbolna)

Uprava RS za zaščito in reševanje je izdala Sklep o ocenjevanju škode na stvareh zaradi posledic neurja s točo v času med 25. in 27.6.2016.

Občina Kozje je pričela z zbiranjem vlog oškodovancev, ki so utrpeli škodo na stavbah. V ta namen morajo oškodovanci najkasneje do petka 05.08.2016 dostaviti na občino izpolnjeno vlogo obrazec 4  (delna škoda na objektih). Obrazec 4 lahko dvignejo na sedežu Občine Kozje oziroma si ga stiskajo s spletne strani www.kozje.si, kjer so objavljene tudi dodatne informacije.

V nadaljevanju bo občinska komisija za ugotavljanje škode v primeru elementarnih nesreč  opravila kontrolni pregled oddanih vlog oškodovancev ter vnesla vloge v spletno aplikacijo AJDA.

Oškodovanci lahko dodatne informacije prejmejo tudi na sedežu Občine Kozje.

ASFALTIRALI BODO CESTO BUČE-POLJE OB SOTLI

Vse uporabnike lokalne ceste med Bučami in Poljem ob Sotli občina obvešča, da bo izvajalec gradbenih del predvidoma v ponedeljek 18.07.2016 pričel z asfaltiranjem ceste v skupni dolžini 1.700 m oz. celotne dolžine ceste na območju občine Kozje.

Asfalterska dela so načrtovana v terminu od ponedeljka 18. do sobote 23. 07.2016 oziroma dlje, v kolikor bodo neugodne vremenske razmere. Cesta bo v navedenem terminu občasno zaprta za ves promet in ostalo uporabo, v času položitve zaključnega sloja asfalta pa bo zaprta ves dan.

Podrobnejše informacije o zaporah ceste  bo posredoval izvajalec del na terenu.

Na Občini vse uporabnike ceste prosijo, da v času asfaltiranja le te ne obremenjujejo s kmetijsko mehanizacijo in živino ter poskrbijo, da cesta ostane čista.