Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veseli vrtiljak v (pre)polni dvorani šmarskega kulturnega doma (foto in video)


veseli_vrtiljak_smarje_2016_1Včeraj je v do zadnjega kotička dvorane Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah potekala tradicionalna medobčinska prireditev plesa in petja Veseli vrtiljak. Deset nastopajočih skupin je pričaralo uro in pol plesno-petih predstav, ki jih je občinstvo pospremilo z burnim aplavzom. Prireditev, ki je potekala v okviru občinskega praznika, sta povezovala ravnateljica Otroškega vrtca Šmarje pri Jelšah Jelka Čujež in vzgojitelj Slavči Ljubič.

Po uvodnih pozdravih in nagovorih župana Stanislava Šketa in koordinator OI JSKD Šmarje pri Jelšah Davida Stupice, so se na odru zvrstili pevski zbori vrtcev Lipa Štore, Rogaške Slatine – enote Izvir, plesalci enote Sonček, skupin 7, 8 in 9, pevski zbor Vrtca Šentjur, plesna skupina Vrtca Rogatec, pevski zbor Vrtca Podčetrtek – enote Pristava, folklorna skupina dislociranih oddelkov Sveti Štefan ter plesalci Vrtca Pikapolonica Bistrica ob Sotli, Vrtca Dobje in dislociranega oddelka Kristan Vrh.

veseli_vrtiljak_smarje_2016_2

Ob koncu prireditve, na kateri je pred krepko čez 300 obiskovalcev skupno natopilo približno 200 nastopajočih, je David Stupica v okviru JSKD mentorjem, vzgojiteljem in gostom podelil priznanja in rožice.

Inserte nastopajočih si lahko ogledate v spodnjem video posnetku, v galeriji fotografij pa si oglejte utrinke s prireditve.

eH

kino_smarje_polovicka