Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Možje X, Puščavska kraljica in druge filmske uspešnice – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V prvi polovici junija si na filmskem platnu lahko ogledate nadaljevanje filma Možje X: Apokalipsa, biografsko dramo Puščavska kraljica, akcijo Denarne igre, zgodbo o osamosvajanju in prevzemanju odgovornosti z naslovom Ptice Selivke, zmagovalca na filmskem tekmovanju v Cannesu – Dheepan in animirani film Top maček: Na začetku. Več o njih si lahko preberete v nadaljevanju.

Petek, 3. junij 2016, ob 20. uri – PUŠČAVSKA KRALJICA

queenofthedesert-00-lLeto: 2015
Država: ZDA, Maroko

Filmski žanr: biografska drama

Režija: Werner Herzog
Igrajo: James Franco, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Damian Lewis, Jenny Agutter, Jay Abdo, David Calder, Mark Lewis Jones, Holly Earl

Navdihujoča zgodba, posneta po življenju britanske popotnice Gertrude Bell, se dogaja na začetku 20. stoletja na Bližnjem vzhodu. Kljub premožni družini se Gertrude odloči zapustiti dolgočasno angleško aristokracijo, saj jo privlačijo pustolovščine. S pomočjo strica odide v Teheran, kjer popisuje svoja doživetja in se uči tujih jezikov ter arheologije. Ob izbruhu prve svetovne vojne njena znanja in zveze postanejo neprecenljivi za britansko obveščevalno službo, številne nevarne pustolovščine pa premaguje z neomajnim pogumom in odločnostjo.

https://www.youtube.com/watch?v=aOFo1rpUTrY

Sobota, 4. junij 2016, ob 10. uri – TOP MAČEK: NA ZAČETKU

Topcat-223x324pxLeto: 2015
Država: MEX

Filmski žanr: animirani film

Režija: Andrés Couturier

Top maček je sebičen samotar, maček, ki nikoli nikomur ne zaupa. Sanja, da bo jedel ribe z zlatimi vilicami, imel limuzino z voznikom in plaval v bazenu, polnemu denarja. V resnici pa je reven. Ne more si privoščiti niti enega obroka na dan.

Sobota, 4. junij 2016, ob 20. uri – MOŽJE X: APOKALIPSA

MV5BMjU1ODM1MzYxN15BMl5BanBnXkFtZTgwOTA4NDE2ODE@._V1_UY1200_CR91,0,630,1200_AL_Leto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: Akcijski film, Znanstvena fantastika

Režija: Bryan Singer
Igrajo: James McAvoy, Michael Fassbender, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Rose Byrne, Oscar Isaac, Evan Peters

Po več tisočletjih spanca se ponovno zbudi prvi, neumrljivi in najmočnejši mutant, ki so ga od nekdaj slavili kot boga. Vsemogočni Apokalipsa je razočaran nad sodobnim svetom, zato se odloči ponovno izbrati štiri pomagače, ki mu bodo stali ob strani pri uničenju človeštva. Profesor X in Mystique poskušata s svojimi mutantskimi učenci preprečiti najhujše, toda njun večni nasprotnik Magneto se s svojimi zavezniki pridruži Apokalipsi, kar vodi v spopad epskih razsežnosti. Ko usoda človeštva visi na nitki, se morajo mutanti soočiti z lastnimi moralnimi in fizičnimi omejitvami svojih nadnaravnih moči in sposobnosti.

Torek, 7. junij 2016, ob 20. uri – DHEEPAN

Dheepan-Poster_sLeto: 2015
Država: Francija

Filmski žanr: kriminalka, drama

Režija: Jacques Audiard
Igrajo: Antonythasan Jesuthasan, Kalieaswari Srinivasan, Claudine Vinasithamby, Vincent Rottiers

Da bi ubežali krempljem državljanske vojne na Šrilanki, se borec Tamilskih tigrov, mlada ženska in osirotela deklica pretvarjajo, da so družina. Pot jih vodi v Francijo, kjer se nastanijo v eni izmed zanikrnih predmestnih sosesk. Čeprav se med seboj komajda poznajo, si tu skušajo ustvariti novo življenje. A sčasoma se izkaže, da so tudi pariške ulice svojevrstna bojišča in stare vojne rane se začnejo odpirati. S cansko zlato palmo nagrajeni film Jacquesa Audiarda (Prerok, Rja in kost) je doživeta freska begunske izkušnje in nekonvencionalna družinska drama o treh priseljencih, ki v Franciji iščejo priložnost za nov začetek.

Sobota, 11. junij 2016, ob 20. uri – DENARNE IGRE

MM-SLO-223x324pxLeto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: drama, triler

Režija: Jodie Foster
Igrajo: Jack O’Connell, George Clooney, Julia Roberts, Caitriona Balfe, Dominic West

Denarne igre je film, ki se na prvi pogled vrti okoli krize talcev, vendar v resnici izpostavlja bistveno mračnejše vprašanje: kako sploh pride do finančne krize in kako ta vpliva na običajne ljudi.

Torek, 14. junij 2016, ob 20. uri – PTICE SELIVKE

Ptice-selivke_bLeto: 2015
Država: Belgija, Francija

Režija: Olivier Ringer
Igrajo: Angelo Dello Spedale, Jeanne Dandoy, Camille Voglaire, Renaud Rutten

Cathy ima malce nenavadnega očeta, ki ji za rojstne dni podarja še bolj nenavadna darila. Za deseti rojstni dan se še posebno izkaže in ji podari jajce. Ko se račka izleže, se močno naveže na prvo osebo, ki jo zagleda. Cathy ima najboljšo prijateljico Margaux, ki je v sobi ravno ob rojstvu račke, zato si jo račka izbere za mamo. Ker pa je deklica na invalidskem vozičku, za račko težko skrbi. Tudi starša nista preveč navdušena nad novo hišno ljubljenko, zato se je skušata znebiti. Deklici se odločno zoperstavita načrtu odraslih ter se kot ptici selivki odpravita na dolgo in napeto potovanje, da bi rešili račko s farme in jo privadili na življenje z novo račjo družino v jezeru.

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka