Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V nedeljo prvi koncert festivala Rokovo poletje 2016, razpored ostalih


rokovo_poletje_2016Z mladimi klasiki v Rokovo poletje 2016 je naslov prvega koncerta v sklopu letošnjega festivalskega dogajanja v cerkvi sv. Roka nad Šmarjem. Predstavil se bo trio mladih glasbenikov v sestavu Dejan Kušer, harmonika, Tomaž Zevnik, klarinet in Aleksander Jovetić, violina. Koncert bo v nedeljo, 3. julija, ob 18h.

Prav gotovo bo posebno doživetje koncert zagrebškega komornega orkestra s solistom. Njihov koncert z naslovom Ples godal bo 20. julija, ob 20h. V drugi polovici avgusta bo nastopila nekaterim že poznana baročna harfistka in mezzosopranistka Tanja Vogrin, Rokovo poletje pa bosta 6. septembra s svojim koncertom sklenili tako rekoč domačinki Urška Hrovat s flavto in pianistka Mateja Hladnik.

kuser_jovetic_zevnik
V nedeljo, 3. julija, boste v cerkvi sv. Roka nad Šmarjem lahko spremljali trio mladih glasbenikov v sestavu Dejan Kušer, harmonika, Tomaž Zevnik, klarinet in Aleksander Jovetić, violina.

»Poletje pa ne bo zanimivo le v cerkvi sv. Roka, tedenska dogajanja pripravljamo tudi v atriju muzeja baroka,« so sporočili iz muzeja. Dogajalo se bo ob četrtkih zvečer, prireditve pa se bodo odvile pod skupnim naslovom poletni četrtkovi večeri v muzejskem atriju. V začetku julija bodo najprej prišli na svoj račun ljubitelji poezije in vokalne a capella glasbe, ljubitelji filma bodo lahko dvakrat obiskali poletni kino, na svoj račun pa bodo prišli tudi najmlajši, za katere pripravljajo zanimive in poučne delavnice.

Za več informacij obiščite spletno stran knjižnice Šmarje, muzejsko fb stran ali spremljajte kozjansko.info.

* promocijska novica

Program vseh koncerto v okviru Rokovega poletja 2016:

rokovo-za-v-tekst