Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ta konec tedna pestro dogajanje v Kozjanskem parku – vabljeni na Emino romarsko pot in na razstavo


Grad-PodsredaKonec tedna bo po napovedih vremenoslovcev sončen in vroč, kot nalašč za gibanje v naravi in druženje. V Kozjanskem parku so poskrbeli za pestro sobotno dogajanje, saj pripravljajo 10. Tradicionalni pohod po Emini romarski poti, na gradu Podsreda pa razstavo ob zaključku mednarodne likovne kolonije Arteko Kozjansko 2016.

Pohod po Emini romarski poti
V Kozjanskem parku bodo jutri, v soboto, 25. junija 2016, organizirali že 10. tradicionalni pohod po Emini romarski poti. Pot bo pohodnike vodila iz Planine pri Sevnici, skozi gozdove Bohorja, mimo Lesičnega do Pilštanja. V stari šoli na Pilštanju si bodo pod vodstvom TD Pilštanj ogledali muzejsko učilnico iz povojnega časa.

emin_romarski_pohod

Pohodniki se bodo zbrali jutri ob 8. uri zjutraj na Pilštanju. Organizatorji priporočajo lažjo pohodniško obutev, prav tako pa bodo poskrbeli za avtobusni prevoz. Hrano imejte s seboj. Za prijave in ostale informacije pokličite na: 031 336 513.

Razstava Arteko Kozjansko 2016 na gradu Podsreda
Na gradu Podsreda od  22. junija prvič poteka mednarodna ustvarjalna manifestacija ArtEko – likovna kolonija, na kateri sodelujejo umetniki, ki jim ni vseeno za usodo našega planeta in nas samih. Rdeča nit ArtEka je ekologija oz. ustvarjalna reciklaža.

arteko_kozjansko_2016

Vabljeni na grad Podsreda jutri, v soboto, 25.6.2016, na razstavo ob zaključku izjemne mednarodne likovne kolonije ARTEKO KOZJANSKO. Narava in umetniki vas vabijo.

Kaj vse bo dogajalo na območju Kozjanskega in Obsotelja, si oglejte v našem koledarju dogodkov v desnem stolpcu.

polovicka_celje_klik