Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 21. 6. 2016


PREPOVED PRIBLIŽEVANJA

14. 6. 2016 so bili policisti obveščeni, da je prišlo v družini v bližini Šmarja pri Jelšah do nasilja, katerega je sin vršil nad staršema. Zaradi nasilja je bil kršitelju izrečen ukrep prepovedi približevanja, kršitelj pa je prejel plačilni nalog za plačilo globe.

PROMETNE NESREČE

15. 6. 2016 je v Šmarju pri Jelšah voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred seboj ustavljeno vozilo. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog za plačilo globe.

Istega dne je zaradi nepravilnega srečevanja prišlo do prometne nezgode v na cesti med Podčetrtkom in Lesičnim. Udeleženi voznici so naknadno iskale zdravniško pomoč, na srečo  poškodbe niso bile hujše. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog za plačilo globe.

Istega dne so bili policisti obveščeni o še eni nesreči, ki se je pripetila v  Lesičnem. Voznica je zaradi nepravilnega premika z vozilom vzvratno trčila v drugo vozilo. Kršiteljica je iskala zdravniško pomoč, saj je bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana. Zaradi kršitve določil Zakona pravilih cestnega prometa ji je bil izdan plačilni nalog za plačilo globe.

POŠKODOVAL VOZILO IN ODPELJAL

17. 6. 2016 je v Podčetrtku neznani voznik pred trgovino trčil v parkiran osebni avtomobil in iz kraja odpeljal, ne da bi nudil podatke oškodovancu oz. lastniku vozila. Policisti pobeglega  voznika še iščejo. Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku ali vozilu naprošajo, da o tem obvesti PP Šmarje pri Jelšah ali pa pokliče na 113.

ODTUJENE REGISTRSKE TABLICE

V Kozjem so bile v času od 16. 6. 2016 pa do 18. 6. 2016 iz parkiranega osebnega avtomobila odtujeni registrski tablice CE L6-288. Z dejanjem je lastnik oškodovan za okoli 50,00 evrov.