Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Crvena Jabuka in Učiteljice v Šmarju “šokirali” (foto)


IMG_4247Včerajšnji dan je v Šmarju zaznamoval tradicionalen ŠOK Odklop koncert, tokrat z glasbenimi legendami Crvena Jabuka in popularno slovensko-hrvaško skupino Učiteljice. Ekipa organizatorjev Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja se je tokrat odločila, da pripelje znameniti koncert nazaj na šmarsko ploščad, kjer se je njegova zgodba tudi začela.

IMG_4372Popoldanski nalivi niso preprečili velikega obiska, dež pa je ponagajal tudi med samim koncertom,  kar pa obiskovalcev ni zmotilo. Na odru so se kot predskupina predstavili Jacksoni, ki so publiko ogreli in pripravili na prihod stare hrvaške rock skupine Crvena Jabuka. Ti so publiko uro in pol razvajali s svojimi starimi hiti, za njimi pa so na oder prišle Učiteljice z znanimi hrvaškimi poletnimi skladbami. Koncert so zaključili s skupini Rock Arena.

IMG_4404IMG_5999KŠŠO-jevci so poskrbeli tudi za brezplačni avtobusni prevoz na koncert in nazaj domov s smeri Bistrica ob Sotli in Rogatec.

Šmarčani so veseli, da lahko v svojem kraju ponovno gostijo koncert ŠOK Odklop in upajo, da jih bo ta čast doletela tudi v prihodnje.

Več fotografij si lahko ogledate v naši bogati fotogaleriji.

t: ŠR

f: Matic Javornik