Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Dan ljubezni z Big Foot Mamo in Rok’n’Bandom v Slovensko Bistrico – vstopnice 54 % ceneje


dan-ljubezni-naslovnaSončni dnevi so tukaj, ptički so se ženili, šaljivi april je v polnem zagonu, najbolj zaljubljen mesec pa že trka na vrata.

Z njimi pa prihaja Dan ljubezni, tradicionalna prireditev Kluba študentov Slovenska Bistrica, na kateri bodo v soboto, 28. maja 2016 v Crouzetu – nasproti Belega konja v Slovenski Bistrici zaigrali Big Foot Mama, Rok’n’Band in Skalama.
TAKOLE VAS VABIJO ORGANIZATORJI:

Tokrat se ne predamo dežju, nevihtam, orkanom ali kakršnim koli ujmam, ki nam jih namerava vreme nameniti, saj nas je Crouze z Bistriško nočjo ljubezni popolnoma navdušil.

Kaj tokrat pripravljamo za vas?

Big Foot Mama

Lani so slavili odličnih 25 let delovanja na Slovenski rock glasbeni sceni. Poznami jih kot nepograšljiv repertuar kateregakoli koncerta. Uspešnice kot so Črn tulipan, Vrn se k men, Užitek na replay, Led iz severa in mnoge druge odzvanjajo v ušesih.

Rok Ferengja & Rok”n”Band

Rok’n’band nas zabavajo že od 1995 s svojim prepoznavnimi melodijami v slogu 50ih. Ostani še minuto, Jagode in čokolada, Nika, Verjemi in mnoge druge ne pustijo mirnih nog tako na plesišču kot na koncertnih prireditvah.

SkaLama
Včasih poznani pod imenom Shock Syndrome, danes poznani kot Skalama, namreč fantje imajo radi SKA, lame in seveda salame, naredijo pa pravo galamo. Njihovi hiti so Poseben par, Prekrokana noč, Kava ter ogormno odličnih priredb že pe znanih hitov.

DJ Chronos

Dj Chronus bo skrbel, da vročica večera ne bo pojenjala skozi celoten koncert. V svoji karieri se lahko pohvali, da je vrtel v družbi Martina Garrixa, R3hab, njegovim remixom pa je izrazil support tudi Nicky Romero.

https://soundcloud.com/itschronos

Karte so že v prodaji v pisarni Kluba študentov Slovenska Bistrica, TIC Slovenska Bistrica in na spletni strani Eventima.

S CELJE.INFO NA DAN LJUBEZNI 54 % CENEJE

Našim članom in obiskovalcem pa na spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si tokrat ponujamo 28 54 % cenejših vstopnic za Dan ljubezni z Big Foot Mamo in Rok’n’bandom

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

dan-ljubezni-polsi-klik