Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo: Koncert Magnifico & Zaa v okviru Festivala DMK ob Škalskem jezeru – vstopnice 43 % ceneje


magnifico-headlineSpet se približujejo tisti topli dnevi, ko je ob večerih čas za druženje, dobro glasbo in neprespane noči. Čas, ko Letni kino ob Škalskem jezeru odpre svoja vrata.

Da bo otvoritev pompozna, kot se za največje koncertno prizorišče v Velenju spodobi, bo na velikem odru zapel zmagoslavni balkanski kameleon, kavboj in šansonjer Magnifico.

Magnifico, ki pravi: »Hir aj kam«, obljublja neponovljiv žur, ki ga tudi Silvija ne bo zapustila.

Namesto Tivolija pa bomo do jutranjih ur plesali v Letnem kinu, da se bo zatreslo Škalsko jezero. »Giv mi moni« in priskrbi si mega vstopnico za nepozabno zabavo.

Dobro ogrevanje bo poskrbljeno s strani srbske skupine ZAA, ki je lansko leto močno navduševala na 18. Festivalu mladih kultur-Kunigunda, za letos pa pripravlja bombo odrske energije, ki vas ne more pustiti ravnodušnih.

Pevka zasedbe ZAA bo svojo opevanje in uverturo v koncert opravila kar na Evrovizijskem odru, kot predstavnica Srbije.

Vstopnice po ceni 15 € so na voljo na prodajnih mestih Olaii in TIC Velenje, ter 10 € za člane Šaleškega študentskega kluba na njegovih uradnih urah v klubu eMCe plac, najhitrejši pa se do prvih 100 kart lahko dokopljejo po posebni early bird ceni (13 €, 8 € za člane).

ŠE O FESTIVALU DNEVI MLADIH IN KULTURE

Koncert Magnifico&Zaa poteka v okviru tradicionalnega festivala Dnevi mladih in kulture, ki ga od leta 1991 organizira Šaleški študentski klub.

Letos bo v okviru festivala DMK potekalo šest koncertov, dve razstavi, štiri zabave, dve humoristični in dve športni prireditvi ter pobeg iz prostorske inštalacije lastne produkcije – sobe pobega.

dnevni-mladih-kulture2

S CELJE.INFO NA KONCERT MAGNIFICA & ZAA 43 % CENEJE

Kot je že navada za velike koncerte v Celju in okoliških krajih, tudi za koncert Magnifica na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 18 43 % cenejših vstopnic.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

magnifico-zaa-polsi-klik