Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 25. 5. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurNajdba odtujene stojnice

Policisti so bili 17. 5. 2016 obveščeni o stojnici, ki naj bi izvirala iz kaznivega dejanja. Policisti so opravili ogled omenjene lesene stojnice in ugotovili, da dejansko izvira iz kaznivega dejanja na območju PP Domžale. Stojnica je bila zasežena in vrnjena lastniku.

Odtujen motor kosilnice

Policiste so 18. 5. 2016 obvestili, da je neznanec v času od 15. 5. 2016 odtujil motor s starejše kosilnice, ki jo je imel oškodovanec shranjeno v Jakobu. O tatvini so policisti obvestili tožilstvo.

Kršitev javnega reda in miru

Policisti so bili 19. 5. 2016 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Šentjurju, kjer je občanka v fasado sosedove hiše metala jajca in blato ter pri tem poškodovala tudi stekla na oknu. O dogajanju bodo policisti obvestili tožilstvo v Celju in center za socialno delo.

Poškodovanje čolna in okolice

Policisti so bili 20. 5. 2016 obveščeni o poškodovanju čolna, vrat skladišča, luči in pa betonskih plošč potke pri ribnikih na Blagovni. Neznani vandali so z dejanjem oškodovali Ribiško družino Celje za okoli 150 EUR.

Tatvina kosilnice

Policisti so bili 21. 5. 2016 obveščeni o tatvini, kjer je neznanec izpod nadstreška v Zagaju pri Ponikvi odtujil samohodno kosilnico. Policisti zbirajo obvestila o storilcu in bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

Tatvina delov bagra

Dne 23. 5. 2016 so bili policisti obveščeni o tatvini nafte in delov delovnega stroja bagra, ki je bil dalj časa parkiran v Cerovcu. Storilci so z omenjenim dejanjem oškodovali lastnika za okoli 3750 EUR. Policisti zbirajo obvestila o storilcu zoper katerega bodo podali kazensko ovadbo.

Najdba odtujenega štirikolesa

Policisti so 23. 5. 2016 pri preiskovanju kaznivega dejanja tatvine štirikolesnika prišli do podatka, kjer se omenjeno odtujeno štirikolo nahaja. Štirikolo je bilo zaseženo, zoper storilca pa bodo na Okrožno državno tožilstvo v Celju podali kazensko ovadbo

  

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

sportne-sentjur-polsi