Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 3 filmske uspešnice in animirani film Zootropolis – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov. V prvi polovici aprila si lahko ogledate animiran družinski film Zootropolis, akcijski triler London je padel ter komediji Orel Eddie in Moja obilna grška poroka 2. Več o omenjenih filmih v nadaljevanju.

Petek, 8. april 2016, ob 17. uri – ZOOTROPOLIS

Zootropiolis-223x324pxLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: animirani, družinski film

Režija: Byron Howard, Jared Bush, Rich Moore
Igrajo: Jason Bateman, Ginnifer Goodwin, Shakira

Policistka Judy Hoppy, prva zajčica v Zootropoliski policiji, želi hitro rešiti svoj prvi primer, pa čeprav bo zato njen partner hitrogovoreči in prevarantski lisjak Nick Wilde.

Petek, 8. april 2016, ob 20. uri – LONDON JE PADEL

LondonHasFallen_223x324Leto: 2015
Država: ZDA

Filmski žanr: akcijski, kriminalka, triler

Režija: Babak Najafi
Igrajo: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett

Tajni agent Mike Banning je ponovno prevzel nalogo varovanja predsednika Združenih držav Amerike in tokrat z njim potuje v London na pogreb Britanskega zunanjega ministra. Tam se bodo srečali največji svetovni voditelji in četudi dogodek velja za enega najbolj varovanih srečanj, se okoliščine kmalu spremenijo v poskus atentata najvplivnejših svetovnih voditeljev. Le tri osebe lahko ustavijo globalno katastrofo: predsednik ZDA, njegov tajni agent ter britanski agent MI-6.

https://www.youtube.com/watch?v=_nfTElaoETk

Petek, 15. april 2016, ob 20. Uri – OREL EDDIE

EddieTheEagle_223x324pxLeto: 2016
Država: ZDA, VB

Filmski žanr: komedija, biografija

Režija: Dexter Fletcher
Igrajo: Taron Egerton, Hugh Jackman, Christopher Walken

Eddie je deček, ki si je zmeraj želel sodelovati na Olimpijskih igrah. Od svojega zgodnjega otroštva naprej se je ukvarjal z različnimi športnimi disciplinami, vendar se je njegova športna kariera zaradi nespretnosti zmeraj končala neuspešno. Ko se Eddie že odloči odpovedati se svojim dolgoletnim sanjam, po naključju odkrije smučarske skoke ter se odloči postati prvi Britanec, ki bo sodeloval na Olimpijskih igrah v tej disciplini. Orel Eddie še danes velja za najbolj poznanega smučarskega skakalca na svetu.

Sobota, 16. april 2016, ob 20. uri – MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 2

MBFGW2_223x324pxLeto: 2016
Država: ZDA

Filmski žanr: komedija

Režija: Kirk Jones (II)
Igrajo: Nia Vardalos, John Corbett, Ian Gomez, Elena Kampouris

V filmu glavni vlogi ponovno zasedata Nia Vardalos in John Corbett, nova članica družine pa je njuna hči Paris, ki jo igra Elena Kampouris. Po tem, ko se Toula in Ian obremenjujeta s svojo težavno najstniško hčerko, sta prisiljena se soočiti tudi s svojimi zakonskimi težavami. Poleg tega pa je na vidiku še ena grška poroka – tokrat še večja in še obilnejša!

K. S.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO:

Brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 stopnic za filme po izboru v kinu Šmarje.

Za naročilo brezplačnih vstopnic za kino Šmarje kliknite tukaj:

kino_smarje_polovicka