Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slatinčani redni del končali z najtesnejšo zmago


kosarka_zogaKošarkarji Rogaške so redni del Lige Telemach končali na prvem mestu. Slatinčani so v 16 tekmah izgubili le enkrat in še to precej nesrečno. V zadnjem kolu so pred domačimi gledalci premagali Hopse Polzelo z 82:81. Tekma zadnjega kola je imela zgolj prestižni značaj. Rogaška namreč Ligo Telemach nadaljevala v skupini za prvaka skupaj s Krko, Tajfunom, Union Olimpijo, Zlatorog in Helios Suns (vse ekipe bodo startale z ničle)

Sinoči je Rogaška za zmago trepetala do zadnje sekunde, čeprav je dobri dve minuti pred koncem vodila za 11 točk, toda Hopsi se niso vdali. Ujeli so priključek, 33 sekund pred zadnjim zvokom sirene zadeli za 82:81 in celo imeli priložnost, da obrnejo tekmo na glavo, toda napad so zapravili in ostali praznih rok.

Liga za prvaka se bo začela 19. marca.

ROGAŠKA : HOPSI POLZELA 82:81 (15:14, 20:18, 21:26, 26:23)
Mijović 23 (8 skokov), Ferme (7 podaj) in Primorac (13 skokov, 6 podaj) po 13, Fon 12, Boban 11, Grušovnik 10, …

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Odigrali smo verjetno našo najslabšo tekmo v prvem delu Lige Telemach, a kljub temu zmagali. Naši fantje niso bili najbolj osredotočeni in z glavami pri tekmi, a jim tega ne morem zameriti, saj ima vsak pravico do slabega dne. Po tej tekmi se vsi rezultati brišejo. Z optimizmom gledamo proti drugemu delu Lige Telemach.”

polovicka_celje_klik