Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 3. 2. 2016


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjurVlom v osebni avto

V noči na 21. 1. 2016 je na Lopaci neznanec vlomil v osebni avtomobil. Iz vozila je odtujil manjšo količino denarja in z dejanjem, skupaj s škodo na vozilu, oškodoval lastnika za vsaj 250 EUR.

Požar na vozilu

Dne 21. 6. 2016 okoli 22.00 ure je se je do izvoza iz AC v Dramljah pripeljal voznik tovornega avtomobila iz Moldavije, tam pa je ustavil, ker mu je tovorno vozilo pričelo goreti. Ogenj se je iz motorja razširil na tovorni prostor, pri čemer je zgorel tudi ves tovor.

Kršitev javnega reda in miru

V eni od šentjurskih prodajaln je prišlo do spora med kupcem in prodajalcem, kljub temu, da je o zadevi že odločilo sodišče. V prodajalčevem imenu je neznana oseba pričela groziti in ga dušiti, vendar pa je prodajalec policistom povedal, da omenjene osebe nikoli ni videl in o tem ne ve ničesar, čeprav se je vse dogajalo v njegovih prostorih. Policisti bodo zoper kršitelja izvedli ustrezen ukrep.

Povoženje v predoru

V noči na 27. 1. 2016 je vlak v tunelu v Dolgi Gori povozil moškega. Kako oz. zakaj je moški zašel v tunel,  ni znano.

Tatvina bencina

Na bencinski servis MOL se je pripeljal voznik vozila BMW X5, na katerem je imel nameščene odtujene reg. tablice. V vozilo je natočil za 80 € goriva in se s kraja odpeljal. Policisti storilca še iščejo.

Tatvina hlač

V eni od šentjurskih trgovin je varnostnica zalotila občanko, ki je odtujila hlače v vrednosti 40 €. Zoper osumljenko sledi kazenska ovadba.

Vlom v hišo

V večernem času 30. 1. 2016 je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Zgornjih Selcah. Odtujil je denar in zlatnino. Z dejanjem je lastnika oškodoval za približno 3.500 €.

Prometna nesreča

V jutranjih urah 31. 1. 2016 se je v Dramljah pripetila prometna nesreča. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in v blagem ovinku trčil v zaščitno ograjo nadvoza, ki poteka nad avtocesto. Zaščitna ograja je vozilo zaustavila, del ograje pa se je dobesedno zaril v vozilo. Pri tem je imela največ sreče sopotnica, ki je bila v nesreči le lažje telesno poškodovana.

Vlom v lokal

V noči na 31. 1. 2016 je neznanec vlomil v gostinski lokal v Dolah. Odtujil je cigarete in menjalni denar. Z dejanjem je lastnico oškodoval za okoli 850 €.

Tatvina bagra

V Dolgi Gori je neznanec odtujil delovni stroj znamke Takeuchi, tip 290, sivo rdeče barve.  Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 65.000 €.

 

Po pooblastilu komandirja PP

 

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik