Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem odprli prenovljeno zobno ambulanto


zobna_ambulanta_kozje_1Včeraj popoldan je v prostorih Zdravstvene postaje Kozje potekalo odprtje prenovljene polivalentne zobne ambulante. Gre za drugo v vrsti prenovljenih zobozdravstvenih ambulant, naj spomnimo, prvo prenovljeno so konec poletja odprli v OŠ Šmarje pri Jelšah.

S pridobitvijo bodo v Zdravstveni postaji Kozje nudili zobozdravstvene storitve v novi oz. prenovljeni ambulanti. Prenova je med drugim zajemala nujno razširitev ambulante v del garderobe. Približno 38.000 evrov vredna investicija je zajemala gradbene, obrtne, strojne in elektro inštalacije v vrednosti 7.000 evrov, ostali del pa za medicinsko, pohištveno in ostalo opremo, največje finančno breme pa je predstavljal zobozdravstveni stroj (cca. 24.000 evrov).

zobna_ambulanta_kozje_2

“Kar nekaj stvari je bilo potrebno urediti, pričakovali smo, da bo investicija končana kakšen mesec prej, a žal zaradi ostalih zadolžitev to ni bilo mogoče, je pa kljub temu investicija uspešno pripeljana do konca še pred zaključkom leta 2015,” je pred otvoritvijo povedala direktorica JZ Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah Irena Nunčič. Zahvalila se je za posluh Občini Kozje, ki bo zagotovila denar za gradbene, obrtne, strojne in elektro inštalacije.

Zbrane je pozdravila tudi županja občine Kozje Milenca Krajnc, ki je med drugim primer Zdravstvene postaje Kozje in delo JZ Zdravstveni do Šmarje pri Jelšah postavila za zgled, kako se z dobrim gospodarjenjem in dobro organizacijo usmerjajo k razvoju, ob tem pa ne pozabljajo na paciente.

zobna_ambulanta_kozje_3

Tako direktorica JZ ZD Šmarje pri Jelšah kot županja Milenca Krajnc sta ob koncu prisotnim zaželeli vse dobro v letu 2016. Po nagovorih je sledil ogled prenovljene ambulante, nato še manjša zakuska.

eH

godba-smarje-2015-polsi