Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Trio Eroika z gosti MePZ Zarja navdušili v Šentjurju (foto in video)


eroika_mepz_zarja_sentjur_2015_1Sinoči je v razprodani dvorani Ipavčevega kulturnega centra Šentjur potekal koncert tria Eroike, na katerem so kot gostje nastopili člani in članice Mešanega pevskega zbora Zarja iz Šentvida pri Planini. Fantje iz zasedbe Eroika, ki letos obeležujejo že osmo leto delovanja, so še enkrat več dokazali, da veljajo za eno najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji.

Zasedbo sestavljajo trije odlični vokalisti in sicer Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec. Gre za klasično izobražene pevce, ki v svojih izvedbah združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo tudi z že poznanimi skladbami. Široka paleta glasbenega repertoarja zajema tudi interpretacije domače in svetovne komercialne glasbene uspešnice iz žanrov zabavne, koncertne in operne glasbe.

eroika_mepz_zarja_sentjur_2015_2

Trio s svojimi nastopi navdušuje občinstvo po celotni Sloveniji in tudi v tujini, njihovi koncerti so praviloma odlično obiskani.

Eroiki pa so se na odru pridružili gostje in sicer zasedba MePZ Zarja, ki letos obeležujejo zavidljivih 25 let delovanja. Obiskovalcem so se pod taktirko Mateja Romiha predstavili s tremi pesmimi, prvo so zapeli skupaj z Eroiko.

eroika_mepz_zarja_sentjur_2015_3

Vabljeni, da v spodnjem video posnetku prisluhnete insertom s koncerta, posneli smo tudi pesem, ki so jo odpeli skupaj s člani MePZ Zarja. Vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij.

eH