Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tajfun z zvezdaši poražen, a pustil dober vtis


tajfun crvena zvezda 2015Košarkarji Tajfuna so na tekmi s Crveno zvezdo želeli popraviti vtis s prve tekme, ko so visoko izgubili. Domači strateg ni mogel računati na Sandija Čebularja, ki ima zvit gleženj, nekaj ostalih igralcev pa je stisnilo zobe.

Za razliko od prvega medsebojnega srečanja so tajfunovci pred povsem polnim avditorijem začeli pogumno. Prvo četrtino so dobili za točko, ob tem pa je treba dodati, da so dosti truda, da ni bila razlika še večja, vložili sodniki.

Gostitelji so v 14. minuti povedli za 4 točke, ob polčasu pa je prednost gostov prav tako znašala 4 točke. Po glavnem odmoru so rdeče-beli še bolj strnili igro v obrambi in omejili učinek Tajfuna. Po 30 minutah je razlika v korist gostov znašala 8 točk, v zadnji četrtini pa razlika ni padla pod 6 točk.
Izjave

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: “Gostujoči ekipi čestitam za zmago, prav tako pa čestitam tudi svojim fantom, saj smo se pred tekmo ubadali s kar nekaj težavami z zdravstvenim stanjem. Igrali smo tekmo z eno boljših evropskih ekip v tej sezoni. Tako taktično kot z ustreznim pristopom smo se dobro odzvali na igro gostov. Znova smo ponovili serijo napak, ko smo izgubljali žoge, gostje pa so to izkoriščali. Prav tako smo dovolili preveč skokov v napadu, gostje pa znajo žoge tudi uspešno izbijati proti branilcem.”

Stanko Sebič, igralec Tajfuna: “Vsi vemo, s kakšno ekipo smo se danes pomerili. Vsekakor smo se hoteli predstaviti v boljši luči kot v Beogradu. Taktično smo se tudi drugače pripravili na nasprotnika in mu dolgo časa parirali. Žal se nam vse ni poklopilo, da bi lahko prišli do izenačene končnice.”

Šentjurčane 2. jaunuarja čaka tekma pri prvouvrščeni Budućnosti v Podgorici.