Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Romantični koncert najlepših melodij tria Eroike v Rogaški Slatini (foto in video)


eroika_rogaska_slatina_2015_1Minuli petek je v Kulturnem centru Rogaška Slatina nastopila ena najbolj popularnih glasbenih skupin v Sloveniji, trio Eroika. Matjaž Robavs, Aljaž Farasin in Metod Žunec, ki letos obeležujejo osmo leto delovanja, so obiskovalcem s široko paleto pesmi pričarali čudovito predpraznično vzdušje. Koncert je bil razprodan.

Romantični koncert najlepših melodij je bil pomenljiv naslov predprazničnega koncerta v Rogaški Slatini, na katerem so ti odlični pevci še enkrat več prikazali vokalno-glasbeno širino. Na skoraj dvournem koncertu so obiskovalce razvajali s slovenskimi in tujimi pop pesmimi, insertom nekaterih lahko prisluhnete v spodnjem video posnetku.

Klasično izobraženi pevci so se podali v pop vode, v izvedbah namreč združujejo klasiko in pop ter tako na svojstven način vsakič znova očarajo z že poznanimi skladbami. Glasbene sladokusce že vrsto let navdušujejo z interpretacijami domačih in svetovnih komercialnih glasbenih uspešnic iz žanrov zabavne, koncertne in operne glasbe (med drugimi tudi Dan ljubezni, Namesto koga roža cveti, Ko mene več ne bo, Julija, Nessun dorma, Always on my mind, idr.).

eroika_rogaska_slatina_2015_2

Praznično-glasbeno vzdušje so ti odlični vokalisti pričarali že s prvo pesmijo, nato pa ga stopnjevali vse do zaključka koncerta, ko so doživeli stoječe ovacije.

Vabljeni tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na dogodku.

eH

polovicka_celje_klik