Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Med igralci namiznega tenisa v Kozjem slavila brata Štor


bozicni turnir 2015 - najboljse dvojice

Tenis klub Kozje je na predzadnjo letošnjo nedeljo organiziral tradicionalni, letos že trinajsti Božično-novoletni turnir v namiznem tenisu. Tekmovanja v športni dvorani Večnamenskega centra Kozje se je udeležilo dvajset tekmovalcev, po deset v kategorijah do 50 let in nad 50 let. Tekmovalci so bili v vsaki kategoriji v prvem delu razdeljeni v dve skupini v katerih so se pomerili vsak z vsakim, nato pa sta se prvouvrščena tekmovalca iz skupine uvrstila v polfinale, preostali pa v tolažilni turnir.

V mlajši kategoriji je do zmage prišel Vojteh Štor, član ekipe Cinkarna Celje, ki je v napetem finalu premagal Zvonka Valenčaka, člana ŠD Polje ob Sotli. Tretje mesto je osvojil Uroš Hrovat (NTK Krško), četrto pa Andrej Žnidar (ŠD Sladka Gora). Tolažilni turnir je dobil Rok Perčič, član domačega Tenis kluba Kozje.

Tudi v starejši kategoriji je zmaga odšla v družino Štor. Zmagal je namreč Gorazd Štor (ŠD Petrovče), ki je bil v finalu boljši od Borisa Škoberneta (Cinkarna Celje), tretji je bil Ivan Rajh (Brestanica), četrti pa Janko Štefančič (ŠD Polje ob Sotli). Tudi v tej kategoriji je zmaga v tolažilnem turnirju ostala v TK Kozje, zmagal je Dušan Ferlič.

Za konec so organizatorji pripravili še turnir izžrebanih dvojic. Še ene zmage se je veselil Vojteh Štor v paru z Urošem Hrovatom, drugo mesto sta osvojila Boris Škoberne in Bine Dobnik (Dolga Gora), tretja pa sta bila Zvonko Valenčak in Ervin Perčič (TK Kozje).

Pokale najboljšim v obeh posamičnih kategorijah ter medalje za najboljše na tolažilnem turnirju in na tekmovanju dvojic sta podelila predsednik TK Kozje Roman Gradišek in vodja namiznoteniške sekcije Ervin Perčič, ki sta se zahvalila vsem za udeležbo in jih povabila na turnir tudi  v naslednjem letu. (R.G.)

*na sliki najboljše dvojice
polovicka_celje_klik