Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Konec leta zaznamovan s klubsko karate tekmo Kozjanček 2015


karate_kozjancekV soboto, 19. 12. 2015, so se v prekrasnem sončnem dnevu karateisti zbrali v Večnamenskem centru Kozje, kjer je potekalo že tradicionalno božično-novoletno klubsko tekmovanje »KOZJANČEK 2015«.

Začetek tekmovanja je bilo ob 10:00 uri, ko je z uradnim govorom predstavnik občine Kozje, svetnik Filip Volavšek zbrane lepo pozdravil, nagovoril in otvoril tekmovanje. Samega tekmovanja se je udeležilo kar 40 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev iz celotnega Kozjanskega in Obsotelja. Nastopali so lahko kar v petih disciplinah.

Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev in staršev in ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Tekmovanje je potekalo v sproščenem pozitivnem športnem duhu z nasmejanimi obrazi vseh nastopajočih starih od 4. do 15. leta ter vseh ostalih prisotnih, ki so bili na strani gledalcev, kjer je bilo ogromno staršev,babic,dedkov in prijateljev. Tekmovanje je povezoval Jožef Kladušek. Sodili pa so naslednji klubski sodniki: Tilen Jordan, Joži Preskar ter Zdravko Romih.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Žan Luka Lesnika,Gregor Zbil,Matic in Lucas Pišek,Miha Preskar, Mark in Leila Vouk,Benjamin Herman, Nikita in Marcel Švajger, Tay Plesnik, Anže Karaić, Kaja Staroveški, Lea in Ana in Luka Bele, Pia Peperko, Sašo Cverlin, Lukas Cerovski, Nejc Kunštek, Amadej in Aleksander Pavlin,Tarik Matevž,Filip Lotrič, Grisha Mlkhelin, Tilen in Julijan Dvoršak, Matija Kotnik, Patrik Završek, Lenard Ploštajner, Aleksej Godler, Julija Sovinc, Benjamin Gajšek, Tomi Zidar, Jernej Bračun, Eva in Vid Černelč, Sven Rebršak, Ana Marija Petauer.

Zahvala za podporo pri tekmovanju gre Občini Kozje ter vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji omenjenega tekmovanja.

Jan in Bor Hartl pa sta se minuli vikend udeležila reprezentančnih priprav v Kranju.

Miha Romih, glavni trener